NavMenu

C kafa iz Srbije s ljubavlju!

Izvor: Promo Četvrtak, 06.08.2020. 10:58
Komentari
Podeli

(Foto: Strauss Adriatic)
Prva i prava C kafa ima tradiciju punih 40 godina. Brojne uspomene i najlepše priče vezujemo upravo za ovu tradicionalnu kafu. C kafa se nalazi u našim domovima više od četiri decenije, a njen ukus, koji karakteriše prepoznatljiva i jaka aroma, uvek nas podseti na dragocene trenutke, one za sva vremena. Još od vremena naših baka i majki nove uspomene stvaraju se uz dobro poznati ukus C kafe.

S namerom da nas podseti upravo na prave vrednosti koje treba čuvati u srcu, C kafa je pokrenula serijal koji nosi naziv "Za sva vremena", predstavljajući ličnosti koje će ostati zabeležene u istoriji srpskog naroda.

Pričama "Za sva vremena" C kafa je želela da ohrabri ljude da se ne predaju, podsećajući ih na sve teškoće sa kojima se naš narod suočavao tokom istorije i kako je izlazio kao pobednik iz naizgled nemogućih situacija i sačuva uspomenu na ljude i vrednosti koje traju.

Da li ste znali da je Danica Tomić bila prva žena pilot na našim prostorima, koja je izvodila najhrabrije akrobacije svojim avionom? Da je čuvenu "nulericu" odnosno mašinicu zašišanje koju danas koriste sve frizeri širom sveta izmislio Nikola Bizumić iz Idvora? Posebna epizoda posvećena je našem najpoznatijem naučniku ipronalazaču iz tog istog banatskog sela – Mihajlu Pupinu. Drugi naučnik koji je zadužio čovečanstvo, a koga je voditelj serijala Milan Popović predstavio na duhovit i zabavan način, zajedno sa svojim prijateljem i istoričarem Jovanom Kocmanovićem, jeste Nikola Tesla. Pokušali su da nađu tri argumenta zašto je Tesla važan, ali nisu uspeli da se zaustave na tom broju. Tu je i neizostavni Milutin Milanković, prvi Srbin koji je stekao zvanje doktora tehničkih nauka.

(Foto: Strauss Adriatic)

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.