NavMenu

Pogled na Dunav sa starog Dorćola – otvoren stambeno-poslovni kompleks "Galerija apartmani"

Izvor: eKapija Petak, 26.02.2010. 11:45
Komentari
Podeli

Stambeno-poslovni kompleks "Galerija apartmani" u Francuskoj 50, u koji je uloženo 17 mil EUR, svečano je otvoren sinoć (25. februar 2010. godine). U tom modernom objektu na starom Dorćolu zainteresovani kupci u ponudi imaju još 50 stanova različitih veličina, kao i 1.000 kvadrata poslovnog prostora.

- U ponudi još imamo i garsonjere, ali i petosobne stanove. Cene se kreću od 2.200 do 2.700 EUR za m2. Izdvojio bih penthaus apartmane koji se razlikuju po svom položaju i pogledu na centar grada i Dunav. Za te apartmane bi trebalo izdvojiti oko 3.000 EUR za kvadrat – rekao je za "eKapiju" Aleksandar Zavišić, generalni direktor kompanije "Ocean Atlantic International".

On je napomenuo da je u ponudi i 1.000 m2 poslovnog prostora čiji kvadrat iznosi 2.400 EUR plus PDV.

- Do sada smo najviše prostora izdali za kancelarije, ali bismo želeli da sadržaj lokala najviše odgovara stanarima kao što je na primer supermarket, kozmetički salon – rekao je Zavišić.

"Galerija apartmani" prostiru se na 18.500 m2 raspoređenih na 9 nivoa iznad i 3 nivoa ispod zemlje. Podzemna garaža u objektu, najniža je u Beogradu, na nivou 7 metara ispod nivoa Dunava. U realizaciji projekta, čiji su investitori "Ocean Atlantic International" i "Immoeast", učestvovalo je oko 130 domaćih kompanija.

Svečanost otvaranja "Galerija apartmana" upotpunjena je izložbom fotografija starog Dorćola poznatog umetnika Nebojše Babića. Fotografije u holu "Galerija apartmana", biće izložene mesec dana, posle čega će na aukciji biti ponuđene kupcima. Sredstva od prodaje fotografija kompanija "Ocean Atlantic Internationa" odlučila je da dodeli programu "Svratište za decu ulice".


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.