Izvor: Media Marketing | Ponedeljak, 03.08.2020.| 15:06
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kompaniji Adria Mobil Red Dot nagrada za luksuzni karavan i mobilnu kuću Astella (VIDEO)

(Foto: YouTube/screenshot)
Među slovenačkim dobitnicima Red Dot nagrade je dobila i kompanija Adria Mobil, koja je osvojila Red Dot za luksuzni karavan i mobilnu kuću Astella.

Iz kompanije Adria Mobile kažu da Astella ima nekoliko ključnih karakteristika.

- Jedna od karakteristika je čist dizajn. Prepoznatljive elegantne linije unutrašnjosti i spoljašnjosti nisu pokvarene bespotrebnim detaljima. Sve je čisto, funkcionalno i elegantno. Ako na prvi pogled Astella deluje samo kao mobilna kuća, možemo reći da smo dokazali aerodinamičnost. Njen oblik pruža veliki i koristan prostor enterijera, a u isto vreme eksterijer je urađen prema pravilima aerodinamike i on je proveren sa stručnjacima iz Pipistrela - rekla je Erna Povh, menadžer proizvoda za karavanski program u Adria Mobil.

Još jedna prednost Astelle je to što predstavlja život u saradnji sa prirodom.

- Jedinstvena implementacija panoramskih vrata i prozora omogućava da boravak unutar Astelle bude u potpunosti povezan sa spoljnim svetom. Astella nudi luksuzno iskustvo sa velikim, ali povezanim prostorom koji nudi maksimalan ugođaj za spavanje, moderno kupatilo, funkcionalnu i elegantnu kuhinju, i otvoreni prostor za dnevnu sobu koja je uvek povezana sa spoljnim svetom. Možete je voziti kao bilo koji drugi karavana, ili je postaviti na omiljenu lokaciju tokom cele sezone - kaže Povhova.

U toku razvoja Astelle sarađivali su sa svojim stalnim partnerom u oblasti dizajna karavana - Gigodesign studiom.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.