Izvor: eKapija | Četvrtak, 25.02.2010.| 11:02
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Unihem" pokreće kampanju "Arhipod" - konkurs za projektante podopolagačkih radova

(Foto: b)

U skladu sa namerom da ostvari još bolju saradnju sa stručnim licima, koja rade na izradi planova i projektne dokumentacije, vezane za podopolagačke radove, firma "Unihem" ove sezone pokreće kampanju "Arhipod".

Zainteresovani za učestvovanje u kampanji bi trebalo da pri projektovanju materijala za podopolagačke radove, predvide proizvode iz ponude firme "Unihem", te kroz stručan nadzor obezbede da se predviđeni materijali zaista i ugrade na predviđenim pozicijama.

Time oni konkurišu za nagradu u jednoj od tri kategorije: projekat najveće novčane vrednosti, projekat najveće količinske vrednosti, projekat sa najvećim brojem ugrađenih proizvoda.

Kako je naveo "Unihem", jedan projekat može biti kandidovan za samo jednu kategoriju. Kandidovani projekat može sadržati proizvode iz bilo kojeg od pet proizvodnih grupa, koje se nalaze u ponudi firme ("Uzin", "Wolff", "Pallmann", "Unipox" i RZ).

Predviđene nagrade, za svaku od kategorija, su višednevni boravak u Rimu, Pragu ili Atini, po izboru pobednika, za dve osobe, uz avionski prevoz i hotelski smeštaj.

Potencijalni učesnici mogu kandidovati svoje projekte tokom cele sezone, zaključno sa 01.12.2010, kada se završava evidencija pristiglih projekata.

Stručni žiri iz firme "Unihem" će na završnoj svečanosti, krajem decembra 2010. godine svečano proglasiti pobednika u svakoj od predviđenih kategorija, uz uručivanje vaučera za putovanja.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.