Izvor: eKapija | Četvrtak, 30.07.2020.| 15:47
Izdvojite članak Odštampajte vest

Zepter donirao proizvode Opštoj bolnici Novi Pazar

Ilustracija (Foto: Clive Chilvers/shutterstock.com)
Kompanija Zepter International Srbija nastavlja da posluje odgovorno i da pruža podršku institucijama i stanovništvu koji su najviše pogođeni koronavirusom. Kompanija je donirala Zepter proizvode i pulsne oksimetre Opštoj bolnici u Novom Pazaru u vrednosti od 11.500 EUR, u cilju podrške naporima za sprečavanje širenja bolesti Covid-19.

Kompanija je navedenoj ustanovi donirala Zepter proizvode koji se mogu direktno primeniti u okviru preventivnih mera za suzbijanje širenja virusa i to: Therapy Air iOn - prečišćivač vazduha, Bioptron - medicinski aparat koji ojačava i optimizuje imuni sistem i Naočare Tesla HyperLight, naočare koje štite oči od štetnih zraka sunčeve svetlosti kao i od svake vrste veštačkog osvetljenja

Inače, u prethodnom periodu, tokom trajanja vanrednog stanja, Zepter International Srbija donirala je i zdravstvenim ustanovama KBC Dr Dragiša Mišović - Dedinje, Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije Dr Vukan Čupić, KBC Zemun i Opštoj bolnici Dr Laza K. Lazarević u Šapcu. Vrednost dosadašnjih donacija iznosi 65.000 EUR.

- Kompanija Zepter i u narednom periodu nastavlja da prati razvoj situacije i svojim društveno-odgovornim aktivnostima pruža doprinos zajedničkoj borbi protiv Covid-19 - poručuju u kompaniji.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.