NavMenu

Završena rekonstrukcija dela državnog puta kroz Kragujevac - Novi asfalt od hale Jezero do Šest topola

Izvor: infoKG Utorak, 28.07.2020. 09:17
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: David Tadevosian/shutterstock.com)Ilustracija
Asfaltranjem dela ulice Kneza Mihaila od Trga Mala vaga, uključujući i samu raskrsnicu, pa sve do Šest topola, kragujevačko Preduzeće za puteve okončalo je rekonstrukciju dela državnog puta kroz Kragujevac, koju je finansirala Vlada posredstvom Puteva Srbije sa 54,5 miliona dinara. Tako je ova saobraćajnica od hale Jezero do Šest topla konačno dobila novi asfalt. U okviru rekonstrukcije dela državnog puta kroz Kragujevac, koja je rađena po fazama, radnici ovdašnjeg Preduzeća za puteve u protekla dva meseca rekonstruisali su delove ulica Lepenički bulevar i Kneza Mihaila, tačnije potez od hale Jezero do Šest topola.

U prvoj fazi asfaltiran je deo od hale Jezero do zgrade Interšpeda, a u drugoj do Zastavinog solitera. U trećoj fazi rekonstruisan je deo Knez Mihailove ulice od Malog parka kod Zelene pijace do Trga Mala vaga, a u poslednoj do Šest topola.


Radnici Preduzeća za puteve su u poslednoj fazi rekonstruisali i raskrsnicu na Maloj vagi, ali ovaj projekat, kao što su nadležni naglasil više puta, nije podrazumevao izgradnju kružnog toka na tom mestu. Iz Gradske uprave je najavljivano da će kružni tok na toj raskrsnici da se izgradi, ali još uvek do toga nije došlo.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.