NavMenu

United Grupa pokreće e-commerce biznis Shoppster, najveću integrisanu online i TV prodavnicu

Izvor: eKapija Petak, 24.07.2020. 09:57
Komentari
Podeli

(Foto: United Grupa)
United Grupa lansirala je regionalnu platformu za online kupovinu – shoppster.com. U prvoj fazi, od 23. jula, Shoppster je dostupan korisnicima iz Srbije kao online prodavnica. Od jeseni, Shoppster će svoje usluge ponuditi i kupcima iz Slovenije. Tada će pokrenuti na oba tržišta još jedan kanal prodaje, Shoppster TV kanal.

Shoppster kreće sa preko 20 kategorija proizvoda (elektronika, bašta i alati, moda, dečija oprema, posuđe i sl.) i dalje će nastaviti da da širi svoj asortiman. Shoppster će, kako navode iz kopmanije, omogućiti kupcima standard kupovine poput najrazvijenijih svetskih e-platformi Amazona, Wisha ili Allegra u Poljskoj.

- Pored online prodavnice, prezentacija i prodaja proizvoda od jeseni će biti moguća i na Shoppster TV kanalu koji će u potpunosti biti posvećen kupovini iz udobnosti doma. Poznata TV lica vodiće svoje gledaoce kroz ponude i proizvode brojnih kompanija koje su se priključile Shoppster-u. Uz njih, Shoppster će predstaviti i jedinstvene proizvode pod svojom privatnom robnom markom, kao i linije proizvoda poznatih ličnosti, među kojima se kao najinteresantniji izdvajaju proizvodi Praktične žene, napravljeni u saradnji sa Natašom Pavlović - saopštili su iz United Group.

Pored poznatih brendova, Shoppster če omogućiti i malim preduzetnicima da prošire svoju prodaju, te stoga pozivaju preduzetnike da se priključe ovoj platformi.

U planu je da se, osim Srbije i Slovenije integrisana internet i TV platforma Shoppster proširi na ceo region.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.