NavMenu

Meggle neće seliti proizvodnju u BiH i Srbiju

Izvor: Klix Utorak, 21.07.2020. 16:13
Komentari
Podeli
(Foto: meggle.ba)
Nakon što je objavljena vest o zatvaranju kompanije Meggle u Osijeku, a potom i vest da svoja postrojenja sele u BiH i Srbiju, kompanija Meggle BiH oglasila se saopštenjem.

Iz ove kompanije tvrde da se proizvodnja iz Hrvatske neće seliti u BiH, a ni u Srbiju "jer obe zemlje već dugi niz godina imaju sopstvenu proizvodnju, prilagođenu najprije domaćem, a onda i izvoznom tržištu".


- Meggle Grupa prisutna je na sedam tržišta u Evropskoj uniji i zemljama regiona ie na svakom tržištu razvija zaseban i održiv model poslovanja. Nažalost, u Hrvatskoj to uprkos stalnim naporima i velikim ulaganjima nije bilo moguće postići - saopštili su.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.