NavMenu

Tražite partnera u Rusiji u doba korona-krize? - Ruska komora organizuje virtuelna poslovna putovanja za firme sa Balkana

Izvor: eKapija Subota, 18.07.2020. 10:51
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: rangizzz/shutterstock.com)Ilustracija
U doba korona-krize poslovna putovanja postala su pravi izazov. Ukoliko tražite partnere u Rusiji, Trgovinsko-industrijska komora Permske oblasti nudi novi format za traženje poslovnih partnera u Rusiji.

Projekat Trgovinsko-industrijske komore Permske oblasti koji startuje u Srbiji za cilj ima povezivanje srpskih, ali i firmi iz ostalih balkanskih zemalja firmi s ruskim partnerima.

- Spremni smo da za vas pronađemo kupce i/ili dobavljače, kao i partnere za zajedničko poslovanje. Trgovinsko-industrijska komora Permske oblasti, jedna od najvećih i vodećih u Rusiji, koja poslednjih 5 godina uspešno posluje u zemljama Balkanskog regiona, sprovešće za preduzeća sa područja Balkana traženje partnera u Rusiji od 15. jula do 15. avgusta 2020. godine - poručuju iz Trgovinsko-industrijske komore Ruske federacije.

Dodaju da je partnerstvo sa ruskim kompanijama, posebno sada, tokom velikih reformi u Rusiji, postaviće čvrst temelj za veliku zajedničku poslovnu budućnost.

Na zvaničnoj veb-stranici Permske komore permtpp.ru će biti objavljene sve ponude srpskih kompanija: predlozi za saradnju, ponude za kupovinu ili prodaju robe, kao i sve ponude ruskih kompanija iz Permskog i drugih ruskih regiona.

Zvanična onlajn konferencija svih učesnika će biti održana 15. jula (na Zoom platformi) i na njoj će biti prezentovane mogućnosti Komore, kao i njene radne procedure u interesu učesnika.

A evo i koje konkretne usluge koje nudi Komora:

- pronalazak potencijalnih partnera za zajedničko poslovanje u Rusiji i/ili Srbiji
- pronalazak potencijalnih kupaca za robu i usluge iz Srbije

- pronalazak dobavljača za srpske kupce
- održavanje preliminarnih pregovora
- obezbeđivanje direktnog kontakta sa potencijalnim poslovnim partnerima
- pružanje konsultacija u vezi sa pravnim i finansijskim pitanjima poslovanja u Rusiji
- moderiranje pregovora na zahtev

Iz Komore napominju da će informacije o svakoj kompaniji i svi kontakti ostati u bazi Komore i naknadno se koristiti za prezentovanje preduzeća drugim potencijalnim partnerima u Rusiji i Zajednici nezavisnih država.

Registracija učesnika traje od 1. do 15. jula 2020, a više informacija o načinu i uslovima može se pronaći pronaći u ovom dokumentu:



Preuzmite PDF dokument
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.