Izvor: eKapija | Utorak, 14.07.2020.| 12:42
Izdvojite članak Odštampajte vest

Skeniranje opština i gradova u regionu - Novi proizvod eKapije

(Foto: eKapija)
Poslovni portal eKapija pokrenuo je projekat skeniranja opština i gradova u regionu. Počelo je danas, u saradnji sa Predstavništvom Republike Srpske u Srbiji, kratkim virtuelnim putovanjem u Hercegovinu: prvi grad na našem skeneru je Trebinje.

Projekat smo osmislili sa ciljem da promovišemo privredne, investicione, turističke, naučne, kulturne, sportske... ljudske potencijale svih lokalnih zajednica u celom našem regionu, kako bismo na još jedan način otvorili šanse za ulaganje i jačanje ekonomije na lokalnom nivou.

Osim što će poslovni ljudi koji primaju biltene eKapije dobiti uvid u kapacitete za saradnju i nove investicije, biće ovo dobar vodič svima koji planiraju odmor, sajmove, edukativne posete, kongrese, a možda i preseljenje, jer - nikad se ne zna, sve je to blizu, i nama blisko.

Ali, najvažnije - vremena su teška, a svaka šansa i ideja za posao, dragocena.

U prvom biltenu iz ovog projekta upoznaćete Trebinje, grad na krajnjem jugu RS i BiH, i saznati mnogo toga o njegovoj istoriji, kulturi, tradiciji, ekonomiji, turističkoj ponudi. Čitaćete, detaljno, o planovima ulaganja Elektroprivrede RS, o agrarnom potencijalu juga Hercegovine, zatim najave o novim investicijama u industrijskom i prehrambenom sektoru, kao i u posebnim granama privrede.

Predstavili smo i najbolje vinarije ovog kraja, čije etikete ponosno nose svetske nagrade, preduzetnike koji se sve više okreću pčelarstvu i voćarstvu, kao i hotelijere koji se utrkuju da vam pruže najbolji ugođaj.

Nadamo se, dakle, da ćete želeti da u Trebinje dođete, kao poslovni čovek ili kao turista, sa interesom ili iz znatiželje. Ako tako bude, uspeli smo.

Radujemo se uskoro i susretu sa ostalim gradovima i opštinama, u RS, a zatim - i šire.

Celokupan bilten o Trebinju pogledajte OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.