Izvor: Promo | Utorak, 14.07.2020.| 08:37
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kompanija dm nastavlja da širi mrežu drogerija u Srbiji

(Foto: Foto Atelje)
Kako bi uspešno odgovorila na potrebe kupaca širom zemlje, kompanija dm nastavlja sa otvaranjem novih drogerija. Uprkos okolnostima izazvanim pandemijom virusa Covid-19, najveći drogerijski lanac u Evropi posluje stabilno i kontinuirano brine o svojim kupcima i široj zajednici.

Ekspanzija na domaćem tržištu nastavljena je otvaranjem drogerije koja se nalazi u Subotici, na adresi Braće Radić 120 i još dve nove drogerije u Beogradu - u BEO Shopping centru i na Vračaru u okviru kompleksa Ziegel House na adresi Rudnička 14.

Drogerije kompanije dm su mesto za sve što kupcima treba na jednom mestu, jer se na policama nalazi ponuda koja uključuje oko 14.000 proizvoda - za negu i lepotu, segmenta za održavanje higijene, sve do raznovrsne ponude hrane, proizvoda za domaćinstvo i negu beba. Osim toga, dm je jedan od najvećih ponuđača privatne robne marke na tržištu Srbije, sa skoro 4.000 proizvoda. Dobro poznati dm brendovi – Balea, alverde, dmBio, babylove, Denkmit i drugi garantuju identičan kvalitet u svih 13 zemalja u kojima kompanija posluje, dok je dmBio brend sa širokom ponudom organske hrane u Srbiji.

Osim toga, kompanija dm je nedavno pokrenula kampanju podrške domaćim proizvođačima, a na policama dm drogerija se trenutno nalazi čak 1.300 domaćih proizvoda. Cilj kampanje je da podrži razvoj lokalne privrede i ukaže na to da se mnogi srpski proizvodi nalaze u rangu sa velikim svetskim brendovima.

Kompanija dm drogerie markt trenutno posluje u 13 zemalja Evrope, sa mrežom koja broji više od 3.600 prodajnih objekata i više od 62.000 zaposlenih.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.