NavMenu

Posle iPhone-a i Samsung telefoni možda dođu bez punjača

Izvor: Nezavisne novine Petak, 10.07.2020. 09:38
Komentari
Podeli
(Foto: Babak Habibi/Unsplash)
Izveštaji kažu da kompanija Apple možda neće uključiti punjač u kutije mobilnih telefona iPhone 12 i iPhone 12 Pro kasnije ove godine. Ta odluka je poslednjih dana žestoko kritikovana, ali sada izgleda da bi Samsung uskoro mogao da krene istim stopama.

Izvori iz industrije tvrde za "ET News" da Samsung razmatra da ukloni adaptere za napajanje iz nekih kutija smartfona.

Južnokorejska kompanija nije donela konačnu odluku, ali promene bi mogle da budu sprovedene već sledeće godine.

Ako Samsung krene u realizaciju novih planova, prvi uređaji koji budu isporučeni bez adaptera za napajanje u kutiji možda bi mogli da pripadaju vodećim linijama Galaxy S21 ili Galaxy S30, koje bi trebalo da stignu početkom 2021. godine.


Kupci ovih pametnih telefona verovatno će imati nekoliko punjača iz svojih prethodnih kupovina. Ovi kupci, takođe, imaju više raspoloživog dohotka, što znači da, čak i ako nemaju stari punjač, nabavka novog ne bi trebalo da predstavlja ogroman problem, piše phonearena.com.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.