Izvor: IAA | Četvrtak, 09.07.2020.| 17:22
Izdvojite članak Odštampajte vest

Festivala Effie Awards Serbia odložen za 2021. godinu

Ilustracija (Foto: Yeamake/shutterstock.com)
Usled okolnosti uzrokovanih širenjem pandemije covid-19, članovi Effie organizacionog odbora zajedno sa predsednikom i potpredsednicom Effie žirija, a uz podršku Effie Worldwide, jednoglasno su doneli odluku o odlaganju festivala Effie Awards Serbia za narednu godinu.

IAA Srbija, kao nosilac licence, ističe da je odluka o pomeranju programa za narednu godinu donesena u skladu sa trenutnim okolnostima, ali i imajući u vidu situaciju koja nas očekuje u bliskoj budućnosti. Ocenjuje da je odluka donesena u interesu cele industrije, koja se trenutno nalazi pred velikim izazovima, navedeno je na sajtu iaa.rs.

Odlaganje Festivala za 2021. godinu, kako organizator najavljuje, podrazumevaće i dosadašnji timeline (otvaranje prijava u februaru i gala ceremonija u junu), ali i duži vremenski period tokom kojeg su realizovane kampanje koje se prijavljuju (obuhvatiće 2019. i 2020. godinu).

Sve potrebne informacije o predstojećoj Effie sezoni, prijavljivanju i rokovima takmičari će moći da pročitaju na zvaničnom sajtu: effie.rs.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.