Izvor: eKapija | Četvrtak, 09.07.2020.| 15:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

Gebrüder Weiss širi kapacitete u Nišu - Udvostručen magacinski prostor logističkog centra na jugu Srbije

(Foto: Gebruder Weiss/ Marjana Đurić)
Kompanija Gebrüder Weiss proširila je kapacitete svog logističkog centra u Nišu, kako bi odgovorila na porast obima poslovanja.

Naime, magacinski prostor ove logističke kompanije povećan je za 910 m2, čime su prethodni kapaciteti više nego udvostručeni i sada obuhvataju površinu od 1.625 m2, saopštila je kompanija.

- Osluškujući potrebe tržišta i prateći razvoj industrije, uočili smo potrebu za decentralizacijom i pre pet godina identifikovali Niš kao važan logistički centar sa velikim razvojnim potencijalom. Danas, sa ciljem da odgovorimo na povećane potrebe i dodatno unapredimo kvalitet naših usluga, širimo skladišne kapacitete u Nišu - izjavio je Nenad Petković, direktor sektora operacija u kompaniji Gebruder Weiss.

Prema njegovim rečima, ovaj logistički centar od početka pruža vrhunske usluge po meri klijenata, a novi magacinski prostor će omogućiti da budu još efikasniji i agilniji.

- Ponosan sam na to što i u turbulentnim vremenima uspevamo da održimo stabilnost i kvalitet koji na koji su naši klijenti navikli, i verujem da je to jedan od faktora koji je doveo do značajnog rasta tražnje za našim uslugama - rekao je Petković.

Podsetimo, kompanija Gebruder Weiss u Nišu posluje od 2015. godine, kada je otvoren moderan logistički i skladišni centar, koji pruža uslugu regalnog sistema skladištenja robe, koristeći najsavremenije softvere i alate.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.