Izvor: Tanjug | Sreda, 08.07.2020.| 14:27
Izdvojite članak Odštampajte vest

Privredna komora Srbije ponovo aktivirala specijalizovani kovid-19 info servis

Ilustracija (Foto: Luka Funduk/shutterstock.com)
Privredna komora Srbije (PKS), povodom aktuelne situacije izazvane širenjem koronavirusa, ponovo je aktivirala specijalizovani info servis putem kojeg privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima u vezi sa poslovanjem u zemlji i inostranstvu, o najnovijim dešavanjima, zvaničnim merama i preporukama.

- Stručne službe PKS u stalnom su kontaktu sa svim nadležnim institucijama i organizacijama, kao i poslovnim asocijacijama u inostranstvu, i blagovremeno će informisati privrednike u vezi sa poslovanjem kako na državnom, tako i na regionalnom i globalnom nivou - saopštila je Privredna komora.

Komora će, kako navodi, na portalu objavljivati najvažnije vesti, saopštenja, odluke nadležnih organa i sve druge informacije važne za poslovnu zajednicu kako bi privrednici dobili obaveštenja i preporuke kako da zaštite posao i prilagode se uslovima poslovanja.

Privrednici se PKS-u mogu obratiti mejlom na covid19@pks.rs, a za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon 0800 808 809.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.