NavMenu

Zoran Golub novi direktor marketinga Grand kafe

Izvor: eKapija Ponedeljak, 06.07.2020. 14:02
Komentari
Podeli
(Foto: Darko Radulović)
Zoran Golub, dosadašnji marketing menadžer novih kategorija Strateško poslovnog područja Kafa u Atlantic Grupi, u skladu sa organizacionom promenom, preuzeo je poziciju direktora marketinga Grand kafe. On se Atlantic Grupi pridružio 2017. godine, a radno iskustvo u oblasti marketinga gradio je u kompanijama Apatinska pivara, Pepsico International, Strauss Adriatic i gde je radio na pozicijama marketing direktora i West Balkan Group brend menadžera.

Njegovo unapređenje u okviru marketing sektora kompanije predstavlja potvrdu uspešnih poslovnih rezultata i bogatog radnog iskustva u ovoj oblasti, navedeno je u saopštenju.

Na prethodnoj poziciji u Atlantic Grupi, Zoran je sa svojim timom uspešno razvijao i implementirao važne projekte i kampanje, a neki od njih su i razvoj segmenta Black'n'Easy kafe, relanisranje Barcaffe brenda u kategoriji kapsula i regionalni ulazak u RTD kategoriju. Poslednji i najveći u nizu razvojnih projekata je jačanje regionalne pozicije u kategoriji instant kafe u okviru koga je predstavljen novi unapređeni portfolio kao i novi brend Insta grand.

- Moj poslovni cilj i zadatak na novoj poziciji je da prenesem svoje dugogodišnje iskustvo u daljem razvoju brendova i kategorija Grand kafe. Verujem da ću uz podršku sjajnog tima uspeti da implementiram marketinšku viziju kojom ćemo nastaviti da jačamo poziciju jednog od core brendova kompanije, unapređujemo portfolio proizvoda i tržišni nastup - izjavio je Golub.

Poslovna filozofija Atlantic Grupe je da ulaže u svoje core brendove, ne samo u želji da prati potrošačke navike i trendove, već i da ih diktira svojom inovativnošću. Potvrda takvog stava je i organizaciona promena u SPP Kafa, koja je u fokus stavila svaki od renomiranih brendova, kao što su Grand kafa i Barcaffè, uz orijentaciju ka preferencama potrošača na različitim tržištima.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.