Izvor: eKapija | Ponedeljak, 06.07.2020.| 13:11
Izdvojite članak Odštampajte vest

Bugarska Sopharma Trading gradi logistički centar za skladištenje lekova i kozmetike u Novoj Pazovi

(Foto: NORTH Engineering/Urbanistički projekat, screenshot)
Bugarska kompanija Sopharma Trading, koja posluje u Srbiji, planira izgradnju logističkog centra za skladištenje farmaceutskih proizvoda u Novoj Pazovi.

Opština Stara Pazova oglasila je javnu prezentaciju urbanističkog projekta izgradnje ovog objekta, koja traje do 10. jula 2020. godine.

Urbanističkim projektom se u središnom delu Centralne radne zone opštine Stara Pazova predviđa uređenje i izgradnja logističkog centra za skladištenje farmaceutskih proizvoda sa administracijom i pratećim objektima, na površini od oko 5,3 hektara.

- U okviru skladišnog objekta predviđeno je skladištenje farmaceutskih proizvoda: lekova, suplemenata, kozmetičkih proizvoda, medicinskih pomagala i хigijenskih proizvoda u standardnom regalnom skladištu i u automatizovanom regalnom skladištu – navedeno je u projektu.

Planom je uz osnovni objekat predviđena zgradnja i kompletnih neophodnih pratećih sadržaja kao što su portirnice, pumpna stanica sa rezervoarima, trafostanica, agregat, podzemni rezervoar za tečni naftni gas.

U planu je i parterno i hortikulturno uređenje slobodnih površina kompleksa, obezbeđenje pristupa i potrebnog prostora za parkiranje, kao i uslovi za priključenje objekata na infrastrukturu.

Obrađivač Urbanističkog projekta je urban project iz Stare Pazove, idejno rešenje izradio je NORTH Engineering doo iz Subotice, a za potrebe izrade Urbanističkog projekta geodetske poslove, snimanje i obradu, uradio je Geo sistem plus iz Niša.

B. P.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.