NavMenu

Jedna hala za sve manifestacije - "Belexpocentar" preuzeo upravljanje nad multufunkcionalnim objektom u okviru hotela "Holiday Inn"

Izvor: eKapija Nedelja, 14.02.2010. 20:09
Komentari
Podeli


Preduzeće "Belexpocentar", vlasnik novobegradskog hotela "Holiday Inn", u januaru ove godine preuzelo je i ugovor o zakupu multifunkcionalne hale "Belexpocentar", kojom je do tada rukovodila firma "Expo XXI." Objekat od 2.500 m2 "Belexpocentar" otvorio je u septembru 2006. godine, dok je hotel, inače povezan sa halom, otvoren godinu dana kasnije.

- U "Belexpocentru" ćemo nastaviti da organizujemo događaje kao i do sada i već imamo ugovorene manifestacije. Najveća prednost hale je veza sa hotelom, samim tim u ponudi su sve hotelske usluge, smeštaj i vrhunski ketering. Zatim, ona je maksimalno prilagodljiva potrebama klijenta. Hala je pogodna za sve što neko može da zamisli, jer se lako adaptira i vrlo brzo može da promeni svoj izgled. Zato je ovaj prostor odlično mesto za organizovanje sajmova, kongresa, simpozijuma, koncerata, izložbi, ali i koktela, modnih revija, matura i svih drugih događaja- kaže Aleksandra Obradović, menadžer prodaje specijalnih događaja, naglašavajući da "Holiday Inn" Beograd poseduje sedam banket sala.


Prošla godina za "Belexpocentar" bila je više nego uspešna, a samo neki od projekata kojim bi se mogli pohvaliti zaposleni u tom preduzeću su ketering za ATP turnir i Univerzijadu, zatim ketering na Ušću za organizacioni tim Madoninog koncerta, ketering za zaposlene u "Coca-Coli".

- Dobili smo i prestižno priznanje "Torchbearer" koje dodeljuje "InterContinental Hotels Group" hotelima iz lanca koji su svojim radom i angažovanjem najviše doprineli širenju ugleda i imidža brenda kod gostiju.

Kako je objasnila Obradović, zbog povećane tražnje klijenata u poslednje vreme javila se potreba za povećanjem kapaciteta zbog čega je "Belexpocentar" odlučio da preuzme upravljanje halom.


- Jedna od velikih prednosti što su hala i hotel "Holiday Inn" Beograd u vlasništvu firme "Belexpocentar doo" je i povezanost hale i hotela gde klijenti mogu dobiti usluge smeštaja kao i brojne druge usluge praktično ne napuštajući objekat.

Takođe, složenost ponude će uticati na cenu usluge, pa će veći paket manje koštati. Dakle, ako uzemete više soba, ketering i salu, bićemo spremni da modifikujemo cenu. Naravno, mi nećemo uslovljavati klijente niti u pogledu keteringa, niti drugih usluga koje nudimo, ali ćemo zahtevati kvalitet i standarde hrane koja se služi jer mi poslujemo u sklopu renomiranog svetskog lanca i strogo se pridržavamo propisanih standarda.

"Belexpocentar" je spreman da klijentima ponudi i maksimalnu konsultantsku pomoć oko organizacije događaja i poveže ih sa svim onim preduzećima sa kojim je dosada uspešno sarađivao na manifestacijama.

Obradović je naglasila da je hala "Belexpocentar" pravljena po svim evropskim standardima bezbednosti.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.