NavMenu

APR od 6. jula pribavlja dokumenta za upis u Registar ponuđača

Izvor: eKapija Sreda, 01.07.2020. 17:15
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Ivana Vuksa)Ilustracija
Od ponedeljka 6. jula svi zainteresovani za upis u Registar ponuđača ili dobijanje potvrde o nepostojanju osnova za isključenje iz postupka javne nabavke ne moraju više da dostavljaju dokumentaciju koja je propisana Zakonom o javnim nabavkama, već će se ista pribavljati po službenoj dužnosti.

Naime, za upis u Registar ponuđača ili dobijanje potvrde o nepostojanju osnova za isključenje iz postupka javne nabavke od sada je dovoljno dostaviti odgovarajuću registracionu prijavu, odnosno zahtev i dokaz o uplati propisane naknade za postupak registracije na nekom od šaltera APR-a, a nakon toga zaposleni u ovoj Agenciji sva potrebna dokumenta će pribaviti po službenoj dužnosti.


Svi koraci u uprošćavanju ove administrativne procedure su usaglašeni između Agencije za privredne registre, Ministarstva finansija, Kancelarije za javne nabavke, Poreske uprave, Kancelarije za IT i eUpravu i Ministarstva pravde, tako da će se u roku od 5 radnih dana sva potrebna dokumenta, koja su ranije građani prikupljali u papiru, pribavljati elektronskim putem i to po službenoj dužnosti, navodi se na sajtu Vlade Srbije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.