NavMenu

Air Serbia obnavlja letove iz Kraljeva, više letova iz Niša

Izvor: eKapija Utorak, 30.06.2020. 10:01
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: S.Petrović / eKapija)Ilustracija
Letom JU 2602 na relaciji Kraljevo-Beč danas u 8 časova Air Serbia je počela obnovu letova sa Aerodroma Morava u Kraljevu, trećeg aerodroma u Srbiji sa kojeg srpska nacionalna avio-kompanija obavlja saobraćaj.

Ujedno, Air Serbia nastavlja i sa ponovnim uspostavljanjem avio-saobraćaja sa Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu, saopštila je ova avio-kompanija.

Za sredu 1. jula najavljen je prvi let od Niša do Salcburga, a za četvrtak, 2. jula i prvi let do Hanovera posle prekida uzrokovanog pandemijom korona virusa, saopštio je nacionalni avio-prevoznik.

- Izuzetno smo zadovoljni što postepeno obnavljamo sve više letova i tako proširujemo našu ponudu sa svih aerodroma sa kojih letimo u Srbiji. Letovi iz Niša i Kraljeva izuzetno su značajni zato što je reč o gradovima ka kojima gravitira veliki broj stanovnika južne Srbije, odnosno zapadne Srbije i Šumadije. Sve one koji se odluče da Er Srbijom putuju sa aerodroma Morava i Konstantin Veliki očekuje naša tradicionalno dobra usluga po povoljnim cenama - rekao je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Saobraćaj iz Kraljeva uspostavljen je 17. decembra prošle godine, letovima između ovog grada i Beča.

Kada je reč o obnovi saobraćaja kompanije Air Serbia iz Niša, ona je počela 16. juna ove godine i to letovima za Frankfurt (Han) i Nirnberg.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.