Izvor: eKapija | Ponedeljak, 29.06.2020.| 17:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Zaustavlja se pozorišni program Beogradske letnje scene na Tašu

Ilustracija (Foto: aerogondo2/shutterstock.com)
Usled novonastale situacije i promene epidemiološke slike kovida-19, Sekretarijat za kulturu doneo je odluku da danas zaustavi pozorišni program Beogradske letnje scene na Tašmajdanu.

- Ova manifestacija je osmišljena upravo da bi se prevazišao problem prekida rada pozorišta usled pandemije i uvođenja vanrednog stanja sa dobrom željom da se nastavi pozorišni život u našem gradu. Ovaj jedinstveni poduhvat, koji je na jednom mestu okupio sva beogradska, mnoga srpska pozorišta, privatne i nezavisne produkcije, sa idejom da publici i svim gostima Beograda krajem juna i tokom jula omogući gledanje preko 40 pozorišnih predstava, pokazao je da su umetnici i publika sa velikom radošću iščekivali ponovni susret uživo i nove pozorišne doživljaje. Grad Beograd zahvaljuje svim pozorištima, umetnicima, učesnicima i publici Beogradske letnje scene o čijem eventualnom nastavku će se odlučivati kada se za to steknu uslovi - navedeno je u saopštenju, prenosi Beoinfo.

U međuvremenu za sve kupljene ulaznice može da se izvrši povrat novca na blagajnama matičnih pozorišta, precizirano je u saopštenju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.