NavMenu

Green residence, zelena oaza u srcu prestonice kreirana po meri stanovnika metropole

Izvor: Promo Ponedeljak, 29.06.2020. 08:12
Komentari
Podeli

Green Residence (Foto: BS Investment Group)Green Residence
Posle kratkotrajne pauze koja je nastala kao posledica koronavirusa i vanrednog stanja, situacija na tržištu nekretnina se normalizuje. Potražnja za novim stanovima je ponovo aktuelna i svakoga dana raste, kaže Biljana Vuković, direktorka prodaje BS Investment group.

- Prodaja se posle ukidanja vanrednog stanja vraća na stanje pre epidemije. Očekujemo da će prodaja još više porasti, naročito kada banke počnu sa primenom pogodnosti po pitanju stambenih kredita kako bi potencijalni kupci lakše realizovali kredite i došli do željenog stana. Preporuka je NBS da učešće za stambene kredite bude 10%, što će svakako uticati pozitivno i na trend prodaje. Takođe, i mi u BS Investment group-i se trudimo da različitim modelima otplate stana kao i uspešnom saradnjom sa bankama rasteretimo kupca dodatnih obaveza i troškova, jer BS Investment group završava kompletnu proceduru sa bankama po najpovoljnijim uslovima za kupca , tako da je za naše klijente kupovina stana zadovoljstvo bez nepotrebnog gubljenja vremena u raznim procedurama.

BS Investment group je od svojih početaka 2000. godine kao BS gradnja garant kvaliteta i sigurnosti, a trenutno grade kompleks Green residence koji spaja iskustvo, tradiciju i principe modernog stanovanja i zelene gradnje.

- Poštujući pravila kvalitetne, tradicionalne gradnje koja su usklađena sa modernim tehnologijama, BS Investment group gradi Green residence kao višespratnicu punu zelenila, svetlosti i vazduha a nadomak centra grada . Ko živi u gradu ima potrebu da bude što bliže prirodi. Sve urbaniji život ostavlja sve manje prostora za parkove i zelenila. Zato Green residence nudi novi trend u stanogradnji – zelene oaze u centru prestonice, trend ozelenjavanja zgrada sa akcentom na energetskoj efikasnosti.

Stanovi u kompleksu Green residence građeni su od najkvalitetnijih materijala sa brigom o energetskoj efikasnosti.

- U BS Investment group-i smo našli pravu meru između tradicionalnog i modernog, pa smo odabrali najkvalitetniju stolariju nemačkog profila, italijansku keramiku i sanitariju prve klase, hrastov parket… Tim inženjera svakodnevno prati izgradnju objekta kako bi sve proteklo u najboljem redu i trudimo se da odgovorimo na sve zahteve naših kupaca. Pored toga, odabrali smo da naši kupci imaju siguran izbor u pouzdanog investitora što je ipak najvažnije prilikom kupovine stanova u izgradnji.

Prednost gradnje održivih i energetski efikasnih objekata je višestruka, primarna se odražava na manju potrošnju energije koju korisnik stana plaća zimi za grejanje i leti za hlađenje, što automatski štedi budžet kupcima.

- Takođe na duži vremenski period korist je višestruka u uštedi energije, ekološkoj zaštiti životne sredine, komforu kupaca uz optimalne troškove, a i posle nekoliko godina objekat izgleda kao kada je sagrađen. Sa druge strane investitor je dobio jer je ostavio na korišćenje stanarima objekat koji ne trpi nikakva oštećenja tokom eksploatacije.

Kompleks Green residence nalazi se nadomak reke, tržnih centara, Dorćola, pored sportskog centra i Centra za kulturu Vlade Divljan.

- Danas, kada savremenom čoveku uglavnom nedostaje vreme za svakodnevne aktivnosti, blizina centra grada na samo kilometar udaljenosti, reke Dunav, sportskih sadržaja Hale Aleksandar Nikolić, blizina svih fakulteta koje lokacija Green residence nudi je velika prednost. Ukoliko je pored lokacije i gradnja na vrhunskom nivou to je već dovoljna preporuka da je objekat Green residence siguran i pravi izbor.

Green residence kreiran je po meri stanovnika metropole, koji nema mnogo vremena.

- Pored blizine centra grada i pogleda na Dunav, budući stanari će moći da koriste wellness, teretanu, halu za sportske sadržaje za košarku, odbojku i mali fudbal koji će se nalaziti u objektu . U kompleksu je predviđen mega market i prodavnica sa tehničkom robom što omogućava savremenom čoveku da sve ima u okruženju, a samim tim štedi vreme, jer nam to svima danas nedostaje u ubzanom načinu života.

BS Investment group gradi i dalje i u stalnom je razvoju novih lokacija.

- Već smo počeli sa gradnjom novog objekta u ulici Kneza Danila, a u planu su i nove lokacije u centru i širem centru Beograda. Proširili smo poslovanje i van granica Srbije, investirajući u dve zemlje EU. Najavićemo i jedan veliki projekat koji je u pripremi kada za to dođe vreme.

Od 2000.godine od kada postoji BS Investment group, naša vizija je jasna – kvalitetnom gradnjom kreiramo novi pogled na svet, nudeći našim kupcima siguran izbor.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.