NavMenu

Građani Srbije pozvani da odmor provedu u BiH

Izvor: Poslovne novine Nedelja, 28.06.2020. 11:45
Komentari
Podeli
Hutovo blato (Foto: Marisha_SL/shutterstock.com)Hutovo blato
Udruženje turističkih privrednika u BiH poziva građane Srbije da godišnji odmor provedu u Bosni i Hercegovini i ističu brojne destinacije za koje kažu da su nepravedno zapostavljene a vredi ih vidjeti i doživeti.

- Sigurni smo da će vas Bosna i Hercegovina oduševiti prirodom, znamenitostima, spomenicima stare i nove historije, te tradicionalnom gurmanskom ponudom - navode iz Udruženja.

Kako ističu u saopštenju za javnost, posledice pandemije koronavirusa uticale su na sve sfere života, posebno na sektor turizma.

Otežana putovanja u svetu i u regionu, u ovoj trenutnoj situaciji, donela su i priliku da se bolje upozna Bosna i Hercegovina.

- Očekujemo da ćete vašom posetom ojačati turizam u Bosni i Hercegovini, da ćemo zajedničkim snagama prevazići teške trenutke - navodi se u saopštenju.

Poslednjih nekoliko meseci suočavamo se, naglašavaju iz Udruženja, sa izazovnom globalnom zdravstvenom situacijom i rizicima koji su zahvatili ceo svet, kroz koju nažalost svi prolazimo.


- Niko ne može oceniti koliko će se trenutna situacija urezati u naš rad i naše živote, kakve promene se od nas očekuju i koliko dugo će trajati ali mi optimistično i pozitivno nastavljamo napred - poručili su.

Osim planina kao destinacije koje vredi posjetiti u BiH iz Udruženja preporučuju, među ostalima, Sarajevo (Baščaršija, Vrelo Bosne), Mostar, Blagaj – Tekija, Travnik, Banjaluku (Tvrđava Kastel), Međugorje, Prokoško jezero, Plivska jezera, Nacionalni park Sutjeska, Nacionalni park Kozara, Kravice, Una (Rafting na Uni), Hajdučke Vode, Park prirode Hutovo blato.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.