NavMenu

Posle odlaganja, konačno otvoren Drive in bioskop na Adi

Izvor: Večernje novosti Četvrtak, 25.06.2020. 15:27
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: ktsdesign/shutterstock.com)Ilustracija
Drive in bioskop konačno je počeo da radi. Posle nekoliko odlaganja, prve projekcije filma pod zvezdama zbog loših vremenskih uslova, u sredu uveče je na Adi Ciganliji počeo drugi po redu Festival francuskog filma, koji će trajati do subote.

Otvaranju su prisustvovali zamenik gradonačelnika Goran Vesić i ataše za kulturu Ambasade Republike Francuske u Srbiji Katrin Fodri.

Kako je Vesić podsetio, prvih mesec dana, u saradnji Kombank dvorane i Grada Beograda, biće omogućen besplatan ulaz.

- Verujem da će se publika navići na ovaj način gledanja filmova i da će ovo postati nešto tradicionalno. Francuska i Srbija su dve prijateljske zemlje i zadovoljan sam što ćemo ovaj bioskop otvoriti Francuskim filmom, jer se time pokazuje koliko cenimo francusku kinematografiju - rekao je Vesić.

Vesić je podsetio da je prethodnih nekoliko decenija bilo pokušaja da se organizuje ovakav bioskop, koji su do sada, bili bezuspešni. Nakon festivala, bioskop na otvorenom će nastaviti sa redovnim repertoarom, koji će biti istaknut na sajtu Kombank dvorane.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.