NavMenu

Kako da u urbanim sredinama stvorite svoju oazu mira? - Uz Darwin Garden Design do savršenog travnjaka i opuštajućeg zvuka prirode u dvorištu (VIDEO)

Izvor: eKapija+ Četvrtak, 25.06.2020. 16:33
Komentari
Podeli
(Foto: Denise Lett/shutterstock.com)
Uređeno dvorište i lep travnjak u svakom domaćinstvu, ali i poslovnom prostoru predstavljaju prave oaze za odmor i uživanje. Sa dolaskom lepog vremena zelenilo, uz vodene površine u dvorištu, vaša su veza sa prirodom, pogotovo u urbanim sredinama.

Značaj koji okućnice i dvorišta imaju za duh i telo posebno se pokazao u prvim nedeljama i mesecima pandemije koronavirusa, kada su ljudi veći deo vremena provodili u svojim domovima. Bogati su, videlo se tada, ne oni sa mnogo para na računu, već oni sa, makar i malom, oazom prirode u svom dvorištu.

Dugogodišnje iskustvo u projektovanju i uređenju zelenih površina jedna je od osnovnih osobina firme Darwin Garden Design, koja posluje već 30 godina. Bogato iskustvo stručnjaka ove kompanije pomoći će vam da ideju o uređenju vašeg dela raja u dvorištu sprovedete u delo.



Deo njihove ponude je sve, od idejnog rešenja i projekta, pripreme terena, postavljanja sistema za automatsko zalivanje HUNTER, podizanja travnjaka, postavljanja tepih trave i sejanja trave.

Često je u urbanim sredinama prisutan visok nivo buke, koji negativno utiče na stres, a povezuje se i sa ozbiljnijim oboljenjima. Brojna istraživanja su pokazala da je zagađenost bukom jedna od glavnih pretnji javnom zdravlju, odmah nakon zagađenosti vazduha. U vremenu kada je tišina postala luksuz, opuštanju može doprineti i takozvana bela buka, koju proizvodi priroda. Šum talasa, žubor vode vodopada ili potoka mogu delovati umirujuće, stoga su u dvorištima sve češće i vodene površine - fontane i jezerca.

(Foto: Darwin Garden Design/ Stanko Šproh)

Zaposleni u Darwin Garden Design mogu vam pomoći i u tome. Deo usluga koji nude obuhvata i izgradnju fontana i malih jezera u vašem dvorištu.

Prednosti zelenih površina, osim za dvorišta, višestruke su i za kompanije, ali i kafiće, restorane, hotele... Darwin Garden Design će dekorativno rastinje i travnjake kao na stadionu postaviti na bilo kojoj lokaciji, po vašoj želji.

Za dodatne informacije posetite sajt darwingardendesign.rs, instagram profil darwin_novisad, ili se obratite telefonom +381 64 129-55-23 i mejlom darwin.ns@gmail.com.

Komentari
Vaš komentar

Tema u žiži: Uređenje dvorišta

Vidi sve
Pogledajte i ostale tekstove iz ove Teme u žiži

Top priče

26.03.2024.  |  Finansije

Kompanija Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus želi da kupi 17% u Addiko banci

Kompanija srpskog biznismena Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus Ltd. želi da kupi manjinski deo u Addiko banci, čije je sedište u Beču, i koja se specijalizovala za "retail" bankarstvo. Kostić nastoji da uveća svoj udeo na bankarskom tržištu Evrope, piše Bloomberg. Agri Europe je tražio da otkupi udeo od oko 17% u Addiko banci preko javne ponude za preuzimanje akcija, pokazuju podaci iz ponude u koju je Bloomberg imao uvid. S druge

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.