NavMenu

Treći pokušaj prodaje banje Zlatar - Početna cena 2,3 mil EUR

Izvor: eKapija Sreda, 24.06.2020. 09:58
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: evant/shutterstock.com)Ilustracija
Republička direkcija za imovinu i PIO fond raspisali su oglas za prodaju banje Zlatar u Novoj Varoši koja godinama ne radi.

Reč je o trećoj prodaji nepokretnosti ovog banjskog kompleksa koji čine objekat za prevenciju, lečenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih oboljenja, površine 12.298 m2, uz još devet poslovnih prostora u funkciji zdravstva, površine od 260 do 3.120 m2.

Navedene nepokretnosti su u svojini Fonda PIO, a na prodaju je u paketu ponuđeno i 9 katastarskih parcela, od kojih najveća ima 2,6 hektara.

Početna cena kompleksa iznosi 2,3 mil EUR. Kada je banja prvi put ponuđena na prodaju, u oktobru prošle godine, cena je bila 3,9 mil EUR, a u drugom pokušaju prodaje krajem godine 3,1 mil EUR.


U oglasu je istaknuto da se kompleks prodaje u viđenom stanju, putem prikupljanja ponuda, koje se dostavljaju najkasnije do 9. jula 2020. godine.

Detalje tendera pogledajte OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.06.2024.  |  Energija

Prvi korak ka gradnji nuklearnih elektrana u Srbiji - Raspisan tender za izradu preliminarne studije

Ministarstvo rudarstva i energetike raspisalo je tender za izradu preliminarne tehničke studije radi razmatranja mirnodopske primene nuklearne energije u Republici Srbiji, a vrednost posla procenjena je na 14,2 miliona dinara. - U uslovima rastućih potreba za energijom predviđenim u narednim decenijama, podržanim ubrzanom elektrifikacijom privrede, uz povećanje udela obnovljivih izvora energije na mreži i smanjenjem proizvodnje iz uglja,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.