NavMenu

Uticaj COVID-19 na sektor nekretnina u Srbiji - Pridružite se vebinaru 26. juna

Izvor: eKapija Utorak, 23.06.2020. 13:58
Komentari
Podeli

Ilustracija (Foto: creator12/shutterstock.com)Ilustracija
Real Estate Webinar pod nazivom "Uticaj COVID-19 na sektor nekretnina u Srbiji" održaće se u petak, 26. juna, 2020. godine u 12 sati.

Situacija sa virusom COVID-19 zahvatila je sve zemlje sveta koje drastično osećaju posledice pandemije po ekonomju i finansijski sektor. Sve grane industrije i kompletna privreda trpe udarce izazvane merama suzbijanja pandemije.

- Na Real Estate webinaru bavićemo se uticajem COVID-19 na sektor nekretnina u Srbiji. Od naših uvaženih govornika dobićemo najnovije informacije o tome kako se sektor nekretnina bori sa posledicama pomenute pandemije. Webinar će biti prilika za razmenu iskustava, informacija i ideja o tome kako najlakše prebroditi izazove prouzrokovane pandemijom - saopštili su organizatori.

Na webinaru će se obratiti stručnjaci iz sektora nekretnina: Aleksandra Čupić, direktorka real estate sektora u kompaniji Erste Bank; Bojan Šešević, Asset Manager u kompaniji Novaston Asset Management; Ana Petrović,direktorka sektora ekspanzije kompanije Lidl Srbija KD, Nebojša Nešovanović, direktor sektora procene vrednosti zaJugoistočnu Evropu kompanije CBRE. Moderator sesije je Ervin Pašanović, generalni direktor kompanije Adventis Real Estate.

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International koja poslednja dva meseca uspešno orgnaizuje seriju TGI online diskusija na različite teme iz oblasti ekonomije, rudarstva, nekretnina, bankarstva i javno-privatnog partnerstva.

Medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali eKapija, Retail See Group doo, Građevinarstvo, Beobuild i E2 portal.

Webinar će se održati na srpskom jeziku.

Za više informacija o webinaru možete poslati upit na jagoda.dokic@tsomokos.rs.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.