NavMenu

Milurović Komerc, generalni distributer Kubota mašina, predstavlja nove serije bagera i utovarivača (FOTO)

Izvor: eKapija Ponedeljak, 22.06.2020. 13:42
Komentari
Podeli
Bageri serija U i KX (Foto: Milurović Komerc)Bageri serija U i KX
Kompanija Milurović Komerc posluje od 1992. godine na tržištu Srbije. Konstantno su proširivali svoj prodajni program, a paralelno sa tim razvijao se i sektor servisa i usluga. Generalni su distributer Kubota poljoprivrednih mašina, a od ove godine i građevinskih mašina.

- Osim mašina, u prodajnom programu kompanije Milurović Komerc u ponudi su i sve ostale priključne mašine i alati Kubota koji su neophodni u ozbiljnoj proizvodnji i gradnji. Kompanija Kubota ove godine proslavlja svoj jubilej 130 godina postojanja. Iza ovakve brojke stojimo ponosno mi iz Milurović Komerc-a, koji zastupamo ovaj svetski brend u Srbiji, a prisutni smo i u drugim zemljama kao što je Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija - navodi za eKapiju Stefan Negovanović.

Kupci u Srbiji ove godine će imati priliku da se upoznaju sa Kubota bagerima, inače sa svetski poznatom markom i liderom u proizvodnji i prodaji mini bagera kategorije do 8 tona.

- Kubota bageri dolaze u dve serije U i KX, U seriju odlikuju odlične performanse i okret kupole u gabaritu dok KX serija svojim izuzetnim tehničkim karakteristikama kao što su efikasnost i niska potrošnja goriva ne ostavlja prostor za dodatne želje kupca. Kupce u Srbiji posebno treba da zainteresuje činjenica da smo prošle godine ostvarili najbolji rezultat u prodaji ovih mini bagera na evropskom tržištu - ističe Negovanović.

Kubota korporacija ove godine izlazi na tržište sa potpuno nova tri bagera kategorije do 5 tona. Bageri su sa EURO V standardom motora, a pored toga dolaze i sa nekim novim poboljšanjima.

- Bolja pristupačnost informacijama je mogućnost koja dolazi sa novim LCD ekranom, poboljšane ergonomske karakteristike sa smanjenom emisijom buke značajno utiču na kvalitet provedenog vremena u bageru. Sa druge strane, očuvanje životne sredine sa novim sistemom redukcije izduvnih gasova DPF filterom značajno redukuje emisiju izduvnih gasova u atmosferu - pojašnjava sagovornik eKapije.

Osim bagera, dodaje, tu su i dve potpuno nove serije utovarivača koje takođe dolaze sa EURO V standardom:

- Visoka upravljivost, izuzetna štedljivost čuvenih Kubota motora je između ostalog sve što odlikuje ove odlične i pouzdane mašine.

Svi zainteresovani koji žele da vide i osete ove mašine mogu da posete kompaniju u Beogradskoj 32 u Ugrinovcima.

A. K.


Fotogalerija
Milurović Komerc - Kubota
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.