Izvor: eKapija | Ponedeljak, 22.06.2020.| 13:38
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvoren hotel Pupin u Novom Sadu - Investitor, kompanija NS Hotels, uskoro otvara kompleks visoke kategorije na Zlatiboru sa spa centrom na 4.000 m2 (FOTO)

(Foto: NS Hotels)
U Pupinovovoj palati u Novom Sadu, neposredno pred proglašenje vanrednog stanja otvoren je istoimeni butik hotel modernog dizajna, sa 4 zvezdice. Investitor je kompanija NS Hotels, a hotel poseduje 44 smeštajne jedinice.

- Hotel Pupin je smešten u samom centru Novog Sada, nadomak pešačke zone. Gradski butik hotel visoke klase namenjen je gostima koji žele najviši nivo usluge - kažu iz kompanije NS Hotels.

U okviru hotela postoje i dva restorana Kalem i Zak.

Hotel Pupin otvoren je neposredno pred proglašenje vanrednog stanja, a uprkos tome, kako iz kompanije ističu, celokupan tim od 80 zaposlenih uživao je punu podršku kompanije.
Konferencijska sala (Foto: NS Hotels)
- Usled situacije koja je zadesila našu državu i naš grad odlučili smo se da damo svoj doprinos radi lakšeg života u toku tog nemilog perioda, vodeći računa o propisanim merama bezbednosti. Svi naši zaposleni bili su na usluzi građanima kojima je bila potrebna svaka vrsta pomoći. Ukazali smo veliko poštovanje našim hrabrim lekarima koji su se svakodnevno borili da uspešno očuvaju živote zaraženih i bolesnih, u to ime naša kuhinja nedeljom je pripremala ručak za Klinički centar Vojvodine - kažu u kompaniji.

Napominju da su očekivanja pre pandemije bila velika, ali da ni sada nisu pesimisti.

- Drastično je smanjen broj stranih turista, ali očekuju nas EXIT i Novosadski sajam poljoprivrede koji će donekle uticati na normalizaciju turističkog tržišta - ističu.

Kompanija NS Hotels najavljuje i nove investcije na Zlatiboru, ali i u zemlji i regionu,

- Uskoro otvaramo hotelsko-apartmanski kompleks na Zlatiboru koji čine 150 apartmana i 180 hotelskih soba. Hotel visoke kategorije sa velikim brojem sadržaja moći će da se pohvali sa 4.000 m2 spa centra - kažu u NS Hotels.

I. Milovanović

Fotogalerija
Hotel Pupin Novi Sad

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.