NavMenu

Domaća IT kompanija među TOP 5 performera u Cloud biznisu nagrađena SAP priznanjem za izvrsnost

Izvor: Promo Četvrtak, 18.06.2020. 10:26
Komentari
Podeli
(Foto: Enetel Solutions)
Enetel Solutions, domaća softverska kompanija i SAP Gold partner osvojila je SAP nagradu za izvrsnost na nivou Evrope i Bliskog istoka kao jedan od TOP 5 performera u Cloud biznisu.

Nagradu je uručio Predrag Ćirković, direktor kompanije SAP West Balkans, generalnom direktoru kompanije Enetel Solutions, Milanu Simiću.

Dobitnici ove regionalne nagrade za partnersku izvrsnost nominovani su na osnovu postignutih prodajnih rezultata, a žiri koji su činili regionalni i globalni SAP stručnjaci odlučivali su o pobednicima u svakoj kategoriji na osnovu kriterijuma kao što su postignuća u prodaji i implementaciji.

Predrag Ćirković i Milan Simić (Foto: Enetel Solutions)Predrag Ćirković i Milan Simić

Enetel Solutions je SAP Gold partner, specijalizovan u oblasti ERP i CX rešenja, podršci ključnim biznis procesima kao što su finansije, kontroling, upravljanje materijalima, prodaja i distribucija, ljudski resursi, commerce, CRM i drugim ključnim funkcijama zdravog biznisa. Ova domaća kompanija postala je jedna od Top 5 performera u Cloud oblasti na osnovu prodajnih rezultata.

- Želeo bih da čestitam svim vrhunskim performerima na globalnom nivou, a posebna je čast da je među pobednicima domaća kompanija - rekao je Predrag Ćirković, direktor kompanije SAP West Balkans.

- Enetel Solutions ostvario je izuzetne rezultate na polju prodaje Cloud rešenja, koja su biznis fokus kompanije SAP za budući rast - Ćirković dodao je da su Cloud servisi kompaniji SAP tokom protekle finansijske godine donele 7 mlrd EUR dobiti, kao i da Cloud biznis raste oko 40% na godišnjem nivou čime povećava ukupan profit kompanije za 12%.

(Foto: Enetel Solutions)

- Nagrada, koju sam u ime čitavog tima primio danas, daje dodatnu motivaciju da u onomoe što radimo budemo najbolji - rekao je Milan Simić, CEO Enetel Solutions.

- Bili smo hrabri, otvoreni i nijednog trenutka nismo gubili poverenje u kvalitet i vrednost koju našim korisnicimam donose najbolja cloud poslovna rešenja kompanije SAP. Time smo svi zajedno zaslužili ovu nagradu - istakao je Simić.

Partneri su ključni za uspeh kompanije SAP i ovo priznanje je pokazatelj odličnog posla i vrednosti koju oni donose. SAP sa svojim partnerima konstantno radi na tome da korisnici prepoznaju inovacije, ostvare brze rezultate, rastu i iskoriste tehnologiju za efikasnije vođenje poslovanja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.