Izvor: Tanjug | Četvrtak, 11.06.2020.| 14:03
Izdvojite članak Odštampajte vest

Bankomat za vozače postavljen u SC 25. maj - Milan Gale Muškatirović

Ilustracija (Foto: cozyta/shutterstock.com)
Bankomat za vozače "drive up", prvi takve vrste u mreži Banke Poštanska štedionica, predstavljen je danas u SC 25. maj - Milan Gale Muškatirović na Dorćolu.

Reč je o zajedničkom projektu Sportskog centra 25. maj i Banke Poštanska štedionica, a direktorka Sektora za platne kartice i digitalno bankarstvo Jelena Sekulović rekla je da lokacija nije slučajno odbrana, već zbog toga što se radi o uređenom šetalištu u centru grada, koje važi za atraktivnu lokaciju i privlači veliki broj građana.

Odnedavno usluge banke dostupne su i u dve mobilne ekspoziture po čemu je ta banka jedinstvena na ovom tržištu.

Jedna od njih je postavljena ispred SC 25. maj, a u njoj korisnici mogu da obave sve vrste usluga kao u bilo kojoj drugoj ekspozituri.

U sklopu kombija je i bankomat, a mreža te banke od danas broji ukupno 532 bankomata.

Direktor SC 25. maj - Milan Gale Muškatirović Jovan Knežević rekao je da će od danas svim vozačima praktično biti omogućeno da ispred tog sportskog objekta priđu automobilom i sa tog bankomata podignu novac, obave menjačke poslove, što do sada nisu imali mogućost da urade.

Takođe, u okviru ovog sportskog objekta na šetalištu pored reke postavljen je još jedan bankomat i pametna klupa. Na klupi je ugrađeno osam USB punjača za mobilne telefone, bežični punjač za mobilne telefone i ruter za bežični internet. LED rasveta se uključuje tokom noći.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.