NavMenu

Položen kamen temeljac za izgradnju 10 stanova u Kraljevu

Izvor: eKapija Sreda, 10.06.2020. 14:47
Komentari
Podeli
(Ilustracija) Za deset stanova u Kraljevu, namenjenih izbegličkim porodicama iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, položen je kamen temeljac. Stanovi će biti izgrađeni u okviru devetog potprojekta Regionalnog stambenog programa.

Ukupna vrednost ugovorenih radova iznosi 281.475 EUR.

Svečanoj ceremoniji polaganja kamena temeljca prisustvovali su i prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, gradonačelnik Кraljeva Predrag Terzić, zamenica komesara za izbeglice i migracije Svetlana Velimirović i predstavnik UNHCR-a Aleksandra Đorđević.

Planirani rok za završetak ovih stanova je mart 2021. godine.

Potprojekat devet Regionalnog stambenog programa vredan je više od 25 mil EUR i predviđa izgradnju 350 stanova, 50 montažnih kuća, kupovinu 100 stanova, 380 seoskih domaćinstva i dodelu 200 paketa građevinskog materijala, odnosno ukupno 1080 stambenih rešenja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.