Izvor: Danas | Utorak, 02.02.2010.| 10:39
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Exit" zapošljava mlade promotere i promoterke - konkurs otvoren do 28. februara

(Foto: b)

"Exit" festival raspisao je za sve zainteresovane mlade, od 18 do 23 godine, konkurs za promotere i promoterke događaja kao što su "Exit" festival, Filmski festival "Cinema City" i "Refresh" festival.

Konkurs je otvoren do 28. februara, a potrebno je da kandidati govore engleski jezik, da su društveni i pozitivni, da poznaju i prate "Exit" festival i muzičku scenu. Dodatno će biti vrednovane veštine komunikacije i poznavanje Interneta, kao i rada na računaru uopšte.

Formular za prijavu na konkurs može da se preuzme na adresi www.hnscreative.com.

Čitko popunjen formular, sa dve fotografije i fotokopijom lične karte (ili indeksa), može se predati i lično, radnim danom od 15 do 17 časova u agenciji "HNS Creative", Vojvode Putnika 4 u Novom Sadu. Za dodatne informacije na raspolaganju je broj info telefona 060 2223 432.

Svake godine, "Exit" angažuje preko 1.000 mladih ljudi koji dobiju priliku da steknu svoja prva radna iskustva na najvećim muzičkim i kulturnim događajima u Srbiji. Kroz volonterski rad, direktnu promociju, rad na info-deskovima, kao i usavršavanjem u poslovima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i TV produkcije, ovo je prilika da mladi stiču korisne veštine i znanja za svoju buduću karijeru.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.