NavMenu

Tri Red Dot nagrade za izuzetan kvalitet dizajna za Miele

Izvor: PR Utorak, 09.06.2020. 09:19
Komentari
Podeli
Zahvaljujući inovativnom 3-u-1 dizajnu, Miele-ov Triflex HX1 kombinuje tri štapna usisavača spojena u jedan uređaj (Foto: Miele)Zahvaljujući inovativnom 3-u-1 dizajnu, Miele-ov Triflex HX1 kombinuje tri štapna usisavača spojena u jedan uređaj
Bežični štapni usisivač Triflex HX1, indukciona ploča KM 7897 FL sa indukcijom preko cele površine i Miele Professional laboratorijska mašina za pranje iz PLW 6011-6111 serije dobitnici su nagrade Red Dot 2020. Svake godine ova nagrada dodeljuje se proizvodima koji se ističu u pogledu kvaliteta dizajna.

Kriterijumi pri odlučivanju o dodeli Red Dot priznanja su funkcionalnost, trajnost i održivost proizvoda zajedno sa, na primer, njihovim stepenom inovativnosti i ergonomskim prednostima. Prema ovim referentnim kriterijumima, Triflex HX1, bežični štapni Miele usisivač, ostavio je upečatljiv utisak. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, može se konfigurisati za samo nekoliko sekundi, kombinujući tri usisivača u jedan. Srce i duša proizvoda je PowerUnit, koji se sastoji od motora, punjive baterije i kese za prašinu. Kada se ovaj uređaj montira direktno ispod drške, Triflex postaje lak za korišćenje, čineći čišćenje duž plafona ili ispod niskih delova nameštaja jednostavnim i praktičnim. Kada se postavi na pod, težište se pomera, što je idealno za lako usisavanje velikih površina. S druge strane, u solo režimu, PowerUnit je idealan za uklanjanje mrvica sa stola ili čišćenje automobila. Ova fleksibilnost je kombinovana sa snažnim usisavanjem i brzim čišćenjem. Zamenljiva punjiva baterija omogućava do 60 minuta rada. Triflex HX1 Pro vodeći model dolazi standardno sa rezervnom punjivom baterijom koja povećava vreme rada na čak 120 minuta.

Indukciona ploča KM 7897 FL savršeno se uklapa u savremeni i minimalistički dizajn kuhinje (Foto: Miele)Indukciona ploča KM 7897 FL savršeno se uklapa u savremeni i minimalistički dizajn kuhinje

Za one koji zahtevaju veću fleksibilnost i intuiciju u kuvanju, indukcija preko cele površine predstavlja vrhunac praktičnosti. Inovativni dizajn Miele KM 7897 FL indukcione ploče za kuvanje potpuno je ubedio Red Dot žiri. Na keramičkom ekranu širine 90 cm, do šest lonaca i tiganja možete postaviti bilo gde, pa čak i pomerati po potrebi. Miele indukcione ploče sa indukcijom preko cele površine prilagođavaju se kuvaru, a ne obrnuto. Jednako je praktično i rukovanje pomoću SmartSelect kontrole. Koje podešavanje treba primeniti za različite lonce i tiganje, vidljivo je na prvi pogled dok se niz brojeva kreće po ploči zajedno sa posuđem kada se premešta. Ta karakteristika pametnog prepoznavanja posuda je dostavljena za patentiranje. SilentMove omogućava da lonce i tiganje tiho pomerate po ploči. Ovo je rezultat štampane grafike koja se nalazi na donjoj strani keramičkog ekrana, umesto, kao što je uobičajeno, odozgo. Preduslov da bi ovo funkcionisalo je posebno kvalitetan transparentni ekran od keramike koji je dodatno podržan elegantnim i minimalističkim dizajnom.

Minimalne širine, maksimalnog kapaciteta: Miele-ove samostalne laboratorijske mašine za pranje iz serije SlimLine sadrže teleskopske vođice, što omogućava najbolju moguću upotrebu prostora u komori (Foto: Miele)Minimalne širine, maksimalnog kapaciteta: Miele-ove samostalne laboratorijske mašine za pranje iz serije SlimLine sadrže teleskopske vođice, što omogućava najbolju moguću upotrebu prostora u komori

Nagradu Red Dot dobio je i jedan proizvod iz Miele Professional serije: Tanak sa spoljašnje strane, fleksibilan sa unutrašnje, upravo rezimira samostojeće laboratorijske mašine za pranje iz serije SlimLine, nudeći dovoljno prostora u komori uređaja širine samo 65 cm. Optimalna upotreba komore je olakšana sa tri seta teleskopskih vođica koje se mogu postaviti u četiri različita položaja. To stvara dodatnu fleksibilnost otpremanja i omogućava čišćenje laboratorijskih posuda velike zapremine i kapaciteta do 50 l.

Nagrada Red Dot ima tradiciju dužu od 60 godina i ubraja se među najpoznatije svetske nagrade za dizajn. Ove godine međunarodni žiri, sastavljen od 40 stručnjaka, ocenio je više od 6.500 prijavljenih proizvoda iz 60 zemalja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.