NavMenu

Naselje Stepa Stepanović dobija vezu sa Ulicom vojvode Stepe - Na jesen gradnja nove raskrsnice

Izvor: eKapija Četvrtak, 04.06.2020. 11:00
Komentari
Podeli
(Foto: Aleksandar Parezanović)
U okviru ugovora za izgradnju saobraćajne veze naselja Stepa Stepanović sa Ulicom vojvode Stepe sa izradom tehničke dokumentacije pribavljeni su lokacijski uslovi i u toku je izrada projekta za građevinsku dozvolu, rečeno je za eKapiju u Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Radovi će početi po dobijanju građevinske dozvole, izradi projekta za izvođenje i pribavljanju prijave radova. Izgradnja saobraćajnice sa pratećom infrastrukturom će trajati oko tri meseca od uvođenja u posao izgradnje, što se očekuje na jesen ove godine.

Ugovor za izgradnju saobraćajne veze naselja Stepa Stepanović sa Ulicom vojvode Stepe, sa izradom tehničke dokumentacije potpisan je u septembru 2019. sa grupom ponuđača koju čine preduzeća Ingrap-Omni i Geoput iz Beograda i Geosistem iz Valjeva. Ugovorena vrednost radova je 20.727.000 dinara.

Nova pristupna saobraćajnica koja će povezati naselje Stepa Stepanović sa Ulicom vojvode Stepe podrazumeva izgradnju kolovoza dužine oko 140 m i širine 7 m i izgradnju obostranih trotoara širine 1,5 m sa jedne i 3 m sa druge strane, a u regulaciji projekta biće izvedena i prateća infrasturktura.

Sa jedne strane, saobraćajnica će se uklopiti u postojeće stanje Ulice vojvode Stepe kao trokraka raskrsnica, dok će se u naselju Stepa Stepanović uklopiti u postojeći kružni tok.

I. M.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.