Izvor: eKapija | Sreda, 03.06.2020.| 14:23
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otkazan Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE

Ilustracija (Foto: Eugenio Marongiu/shutterstock.com)
Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, koji je trebalo da bude održan od 24. do 27. juna 2020. godine zvanično je i otkazan.

U saopštenju tima Sajma građevinarstva SEEBBE i Beogradskog sajma, navodi se da je ovakva odluka doneta zbog nemogućnosti adekvatnog planiranja tako složenog i obimnog sajma u uslovima neizvesnog statusa "kovid-bolnice" na Beogradskom sajmu i ostalih uvedenih mera i ograničenja sa neizvesnim trajanjem.

- Obaveštavamo vas da je Beogradski sajam doneo odluku da otkaže 46. Međunarodni sajam građevinarstva, koji je pod sloganom "Snovi u osnovi" prvobitno trebalo da se održi od 22. do 25. aprila da bi u okolnostima pandemije virusa "kovid-19" njegovo održavanje bilo odloženo za 2.–27. jun 2020. godine. Iskreno nam je žao zbog situacije u kojoj smo se svi zajedno našli, ne našom voljom, već sticajem vanrednih okolnosti. Kao organizator najvećeg sajma iz oblasti građevinarstva u regionu potrudićemo se da, poboljšanjem kvaliteta sajma SEEBBE, ostanemo dobar i pouzdan partner kako bi svi zajedno dali adekvatan doprinos građevinskoj industriji i srpskoj privredi u celini - poručuju iz Beogradskog sajma.

U saopštenju se dodaje, da bi sajam SEEBBE sledeće godine trebalo da se održi u periodu od 21. do 24. aprila 2021. godine, navodi se na portalu Grenef.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.