Izvor: Promo | Sreda, 03.06.2020.| 13:27
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvorena vila Ateljea vina Šapat - Neponovljiv doživljaj leta na sunčanim obroncima Fruške gore (FOTO)

(Foto: Atelje vina Šapat)
Ukoliko ste zainteresovani za izvanredan beg u prirodu, opuštanje uz degustaciju vina i poseban tretman u svakom smislu, sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da odsednete u luksuznoj Vili i posetite našu vinariju, Atelje vina Šapat.

Smeštena na sunčanim obroncima Fruške gore, sakrivena u srcu prelepe prirode, na samo sat vremena vožnje od prestonice, predstavlja jedinstveno mesto na turističkoj i vinskoj mapi regiona. Elegantan kompleks, sastoji se od butik vinarije, originalnog restorana i vile, koja raspolaže komfornim sobama i apartmanima. Do sada, Vila je važila za mesto isključivo rezervisano za goste koji kod nas organizuju venčanja i velike i važne proslave, kao i za naše članove Klubova vina.

Kako je ova neobična godina donela neobične okolnosti u kojima ćemo svi biti daleko manje okrenuti putovanjima van Srbije. sa velikim zadovoljstvom, odlučili smo da, ekskluzivno u ovoj sezoni, Vilu otvorimo za sve koji žele da provedu par dana u vinariji u gostima. Raskoš prirode se ovde doživljava na poseban način, dok j eboravak u luksuznim sobama i apartmanima sasvim jedinstven, u potpunoj privatnosti i tišini, gde ste okruženi pažnjom i brigom o svakom detalju i gde vam Dunav i vinogradi požele svako dobro jutro.

Nezaboravni dani u našoj Vili dodatno mogu biti ispunjeni bogatim sadržajima Parka prirode Fruška gora, od obilazaka manastira i Krčedinske Ade, do poseta etno naselja, vožnje bicikala, "hiking"-a i ribolova.

Višestruko nagrađivani tim našeg butik hotelaTownhouse27 iz Beograda, pobrinuće se za sve vaše upite i rezervacije. Želimo da ovo leto u Šapatu bude najlepša uspomena za dugo pamćenje. www.sapat.rs

Radni dani: četvrtak – nedelja. Kontakt i rezervacije: 011 2022900, hotel@townhouse27.com
Fotogalerija
Vila Ateljea vina Šapat

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.