NavMenu

Otvorena vila Ateljea vina Šapat - Neponovljiv doživljaj leta na sunčanim obroncima Fruške gore (FOTO)

Izvor: Promo Sreda, 03.06.2020. 13:27
Komentari
Podeli
(Foto: Atelje vina Šapat)
Ukoliko ste zainteresovani za izvanredan beg u prirodu, opuštanje uz degustaciju vina i poseban tretman u svakom smislu, sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da odsednete u luksuznoj Vili i posetite našu vinariju, Atelje vina Šapat.

Smeštena na sunčanim obroncima Fruške gore, sakrivena u srcu prelepe prirode, na samo sat vremena vožnje od prestonice, predstavlja jedinstveno mesto na turističkoj i vinskoj mapi regiona. Elegantan kompleks, sastoji se od butik vinarije, originalnog restorana i vile, koja raspolaže komfornim sobama i apartmanima. Do sada, Vila je važila za mesto isključivo rezervisano za goste koji kod nas organizuju venčanja i velike i važne proslave, kao i za naše članove Klubova vina.

Kako je ova neobična godina donela neobične okolnosti u kojima ćemo svi biti daleko manje okrenuti putovanjima van Srbije. sa velikim zadovoljstvom, odlučili smo da, ekskluzivno u ovoj sezoni, Vilu otvorimo za sve koji žele da provedu par dana u vinariji u gostima. Raskoš prirode se ovde doživljava na poseban način, dok j eboravak u luksuznim sobama i apartmanima sasvim jedinstven, u potpunoj privatnosti i tišini, gde ste okruženi pažnjom i brigom o svakom detalju i gde vam Dunav i vinogradi požele svako dobro jutro.

Nezaboravni dani u našoj Vili dodatno mogu biti ispunjeni bogatim sadržajima Parka prirode Fruška gora, od obilazaka manastira i Krčedinske Ade, do poseta etno naselja, vožnje bicikala, "hiking"-a i ribolova.

Višestruko nagrađivani tim našeg butik hotelaTownhouse27 iz Beograda, pobrinuće se za sve vaše upite i rezervacije. Želimo da ovo leto u Šapatu bude najlepša uspomena za dugo pamćenje. www.sapat.rs

Radni dani: četvrtak – nedelja. Kontakt i rezervacije: 011 2022900, hotel@townhouse27.com
Fotogalerija
Vila Ateljea vina Šapat
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.