Izvor: Promo | Utorak, 02.06.2020.| 15:35
Izdvojite članak Odštampajte vest

HALKBANK a.d. Beograd plasirala 32 mil EUR kredita za podršku privredi sa garancijom Republike Srbije

(Foto: HALKBANK a.d.)
Klijenti HALKBANK a.d. Beograd su pokazali veliko interesovanje za kredite za finansiranje likvidnosti i obrtnih sredstava u skladu sa Uredbom o garantnoj šemi Vlade Republike Srbije. Halkbank a.d. Beograd je plasirala 32 mil EUR kredita za podršku privredi u skladu sa garantnom šemom, sa ciljem ublažavanja posledica pandemije bolesti COVID-19. Jedna od pogodnosti ovog programa finansiranja je i grace period uz svaki kredit. Do sada je realizovano oko 300 kredita, najvećim delom u segmentu malih i srednjih preduzeća, koji predstavljaju našu stratešku orijentaciju. Možda i više nego ikada do sad, svesni smo koliko je važno da se malim i srednjim preduzećima olakša njihov preduzetnički put. HALKBANK a.d. Beograd to vidi ne samo kao svoju dužnost, već kao privilegiju.

Vodeći se i ovoga puta svojim sloganom "Ljudi pre svega", HALKBANK a.d. Beograd je i u ovim izazovnim vremenima predstavila široku paletu novih proizvoda i usluga, sa akcentom na naprednom kartičarskom sistemu i unapređenoj platformi elektronskog bankarstva - sve u cilju olakšavanja bankarskih procesa i bezbednosti u trenucima kada je bitno da smanjimo fizičke kontakte.

Zahvalni smo svojim klijentima na poverenju i ponosni što možemo da kažemo da su već dugo deo našeg puta ka bržoj i savremenijoj budućnosti.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.