Izvor: eKapija | Petak, 29.05.2020.| 10:58
Izdvojite članak Odštampajte vest

Air Serbia najavljuje obnovu letova iz Niša i Kraljeva

(Foto: Teodora Brnjoš)
Air Serbia, posle dobijanja odobrenja od Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, ponovo pokreće letove iz Niša i Kraljeva.

Planirano je da Air Serbia letove iz Niša počne da obnavlja od 16. juna, dok će avioni srpske nacionalne avio-kompanije iz Kraljeva leteti počev od 30. juna.

U periodu između 16. i 30. juna iz Niša će biti ponovo pokrenute linije do Frankfurta (Han) i Nirnberga, dok će se posle 1. jula leteti i do Hanovera, Salcburga i Tivta. Kada je reč o Kraljevu, od 30. juna se planira obnova letova do Beča. Tačan red letenja i nedeljne frekvencije biće uskoro objavljeni na sajtu airserbia.com.

- Stekli su se uslovi da postupno obnovimo letove iz Niša i Kraljeva. To je sjajna vest za naše putnike iz južne i jugozapadne Srbije, koji su tu novost željno iščekivali. Tokom protekla dva i po meseca, neprekidno su nam postavljana pitanja u vezi sa tim kada ćemo obnoviti saobraćaj iz ta dva grada. Za sve nas u Er Srbiji je veliko zadovoljstvo što mogu da potvrdim da obnavljamo letove od 16. juna iz Niša i od 30. juna iz Kraljeva. Vrlo brzo će moći ponovo da se sretnu dugo razdvojeni članovi porodica i prijatelji, a za njima će svakako krenuti i poslovni ljudi i turisti - rekao je Dankan Nejsmit (Duncan Naysmith), generalni direktor Er Srbije.

On je dodao da će se na obnovi letova do drugih destinacija do kojih se letelo iz Niša i Kraljeva raditi tokom narednog perioda, uz pažljivo praćenje situacije i sagledavanje svih faktora.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.