Izvor: eKapija | Sreda, 27.05.2020.| 18:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Rekonstruiše se kompleks zatvorenih bazena u Kruševcu - Raspisan tender za projektanta

Ilustracija (Foto: Snapper 68/shutterstock.com)
Sportski centar Kruševac raspisao je javnu nabavku za izradu projektno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju, sanaciju i modernizaciju objekta pokrivenih bazena sa aneksnim delovima. Procenjena vrednost javne nabavke je 3,75 miliona dinara.

Pokriveni bazeni sa pratećim aneksima su izgrađeni 1982. godine i zbog specifičnosti izgradnje i dugotrajne eksploatacije potrebno je predvideti, pre svega, radove na sanaciji konstrukcije od lepljenog lameliranog drveta, tj. zameni dotrajalih konstrukcijskih grednih i stubnih elemenata.

Potrebno je predvideti zamenu postojeće, međuspratne i tavanske konstrukcije od betona i sitnorebrastog lima konstrukcijskim elementima projektovanim od lakog i energetski efikasnog materijala.

Projektant mora sagledati vreme trajanja gradnje i mora dati rešenja koja podrazumevaju brzu i efikasnu demontažu postojeće konstrukcije, ali i jednostavnu i brzu montažu novoprojektovane konstrukcije, kako bi se objekat u celini (centralni deo sa plivalištem i aneksni poslovno-administrativni deo) u najkraćem roku doveo u stanje upotrebe.

Rok za podnošenje ponuda je 5. jun 2020, a detaljnije o tenderu pogledaju OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.