Izvor: eKapija | Utorak, 26.01.2010.| 12:04
Izdvojite članak Odštampajte vest

Produžen rok konkursa za budući izgled mobilnih tezgi JKP "Gradske pijace"

(Foto: b)

Rok za dostavljanje ponuda na konkurs za budući izgled mobilnih tezgi, koji organizuje JKP "Gradske pijace",zbog velikog interesovanja produžen je do 12. februar 2010. godine do 14 sati, saopšteno je iz tog beogradskog preduzeća.

Na konkursu koji su "Gradske pijace" raspisale u saradnji sa Udruženjem likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije (ULUPUDS) mogu da učestvuju pravna i fizička lica, a ukupni nagradni fond iznosi 450 hiljada dinara. Pobedničko rešenje biće korišćeno za izradu tezgi na centralnim gradskim pijacama i mora da ispuni sve kriterijume u pogledu higijene, estetike i funkcionalnosti.

Radovi se predaju pod šifrom i u zapečaćenom omotu sa naznakom "Konkurs za mobilnu tezgu za centralne gradske pijace u Beogradu" na adresu JKP "Gradske pijace" Beograd.

Radovi će biti rangirani na osnovu sledećih kriterijuma: tehničko-tehnološko rešenje, funkcionalnost i ekonomičnost, težina tezge, način, brzina sklapanja i rasklapanja, način transporta i odlaganja, estetika, oblik, upotrebljeni materijal i standardi.

Organizator konkursa će finansirati izradu prototipa za tri prvonagrađena rada i dodatno nagraditi autora tehnički i funkcionalno najboljeg prototipa. Više detalja o uslovima konkursa i nagradama se nalazi na sajtu www.bgpijace.rs.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.