Izvor: Mina | Subota, 23.05.2020.| 13:25
Izdvojite članak Odštampajte vest

Počela gradnja luksuznog hotela Westin Kolašin resort - Završetak radova do kraja 2022.

(Foto: Kolašin Resort & Spa/Studio Komatina/Screenshot)
Kompanija Kolašin Resort & Spa počela je da gradi luksuzni hotel Westin Kolašin resort, koji bi trebalo da bude završen do kraja 2022 godine.

Novi projekat te kompanije biće pozicioniran usred najlepših pejzaža na severu Crne Gore, na atraktivnoj lokaciji poznatog Ski centra Kolašin 1450.

- Ski rizortom će upravljati kompanija York Hotels & Resorts pod međunarodnim luksuznim hotelskim brendom Westin, a objekat će imati naziv Westin Kolašin Resort što je franšizni ugovor sa američkom kompanijom Marriott International USA - navodi se u saopštenju kompanije.

Luksuzne sobe i apartmani Westin Kolašin resorta imaće mesta za 800 gostiju. Koncipiran iz tri dela, kompleks će u okviru svojih sadržaja imati restorane sa mediteranskom i internacionalnom kuhinjom, barove, teretanu, igraonicu, konferencijsku salu.

Kolašin Resort & Spa, koja razvija projekat, angažovala je glavnog izvođača radova, kompaniju BuildMont iz Podgorice, da do kraja 2022. godine završi objekat.

Kompanija Kolašin Resort & Spa uvrštena je na listu projekata kvalifikovanih kroz Program ekonomskog državljanstva za privlačenje stranih direktnih investicija, jačanje ekonomije i kreiranje novih radnih mesta.

- Cilj programa je da privuče investitore iz svih krajeva sveta da investiraju u projekte koji će doprinijeti razvoju turističke ponude u Crnoj Gori, jednoj od najbrže rastućih ekonomija u svetu - navodi se u saopštenju.

Kolašin Resort & Spa je kompanija deo koncerna ARNN grupe iz Malezije koja je u vlasništvu hotela Four Points By Sheraton Kolašin, takođe brendiranog hotela pod franšizom Marriott.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.