NavMenu

Aukcijski sajt "Limundo.com" u 2009. povećao promet 25 puta

Izvor: eKapija Četvrtak, 21.01.2010. 14:16
Komentari
Podeli

Uprkos složenoj ekonomskoj situaciji "Limundo.com", Internet projekat mladih Beograđana, zabeležio je rast u svim bitnim aspektima poslovanja. Osim trostrukog povećanja broja zaposlenih, povećanja broja korisnika i uvećanja prometa dvadeset puta u odnosu na 2008. godinu, investitori su u njegov dalji razvoj uložili skoro pola miliona evra.

- U 2009. godini aukcijski sajt "Limundo.com" zabeležio je četvorostruko povećanje broja korisnika kao i rekordne prihode veće od 4 miliona dinara. Potencijal sajta prepoznali su i investitori i partneri iz Evrope i Amerike, što će obezbediti dalji rast i razvoj aukcije broj 1 na Balkanu - izjavio je Vladimir Nikolić jedan od osnivača "Limunda" i direktor kompanije "Limundo".

Ovo je jedan od uspešnijih primera domaćeg e-trgovine, privredne grane koja se tek razvija. Aukcijski sajt "Limundo.com" pokrenut je u maju 2006. godine. Na "Limundu" posetioci prodaju i licitirajući mogu da kupe preko 120.000 različitih predmeta: opremu i delove za motorna vozila, mobilne telefone, različite starine, knjige i časopise. Među predmetima na "Limundo marketu" su i rimski novčići, stare kovanice i novčanice, ali i svakodnevna oprema za domaćinstvo, negu tela i dečija oprema. Registrovano je preko 40.000 aktivnih korisnika a svakih 5 minuta na Limundu se registruje novi član.

Limundo pokreće i humanitarne akcije, a trenutno je aktuelna akcija "Limundovci pomažu Svratištu".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.