Izvor: eKapija | Sreda, 13.05.2020.| 09:07
Izdvojite članak Odštampajte vest

Institut za majku i dete oglasio tender za izvođača građevinskih radova u okviru tekućeg održavanja

Ilustracija (Foto: Dagmara_K/.shutterstock.com)
Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije "Dr Vukan Čupić" rapisao je tender za građevinsko-zanatske radove u okviru tekućeg održavanja Instituta. Procenjena vrednost javne nabavke iznosi 3,3 miliona dinara bez PDV-a.

- Redovno održavanje, kao i hitni poslovi koji ne trpe odlaganje, preduzimaju se radi zaštite života i zdravlja ljudi, njihove sigurnosti, zaštite imovine od oštećenja i dovođenja zgrade, njenih delova, uređaja, instalacije i opreme u stanje ispravnosti, upotrebljivosti i sigurnosti - navodi naručilac.

Deo radova podrazumeva izvođenje poslova na građevinskim instalacijama, na uvođenju električnih instalacija, izolacione poslove, vodoinstalaterske i sanitarne poslove, mašinske instalacije, završne građevinske, te poslove na ugradnji stolarije, postavljanju podnih i zidnih obloga, bojaderski i staklarski poslovi, različitog oštećenja...

Izvršenje radova se ugovara na period od jedne godine od dana zaključenja ugovora odnosno do utroška sredstava obezbeđenih za predmetnu nabavku.

Rok za slanje ponuda je 11. jun do 10 sati. Otvaranje ponuda će se sprovesti istog dana u 11 sati u prostorijama Instituta.

Više informacija o tenderu pogledajte OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.