NavMenu

Prijavite se na virtuelne poslovne sastanke, koji će biti održani 11. maja

Izvor: eKapija Sreda, 06.05.2020. 15:08
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / Tumisu)Ilustracija
Razvojna agencija Srbije (RAS), kao deo aktivnosti Evropske mreže preduzetništva, koorganizator je konferencije Applied Artificial Intelligence Conference 2020 i poslovnih sastanaka koji će biti održani onlajn 11. maja.

Konferencija i B2B sastanci baviće se upotrebom veštačke inteligencije u okviru biznisa i prednostima koje kompanije mogu imati od korišćenja AI (artificial intelligence) u svom poslovanju.

Kako je navedeo na sajtu RAS, gogađaji nude besplatne i unapred ugovorene jedan na jedan sastanke, potom informisanje o primerima veštačke inteligencije koja se upotrebljava u poslovanju, a takođe i generalno informisanje i znanja iz ove oblasti koje će eksperti podeliti sa učesnicima konferencije.

Virtuelni poslovni sastanci će biti organizovani između učesnika, provajdera, eksperata iz svih segmenata poslovanja putem B2match onlajn alata i zahtevaju samo prijavu i popunjavanje kompanijskog profila. Registracija je besplatna.

Applied Artificial Intelligence Conference 2020 se održava treći put i očekuje se da ove godine, u onlajn formi, okupi preko 500 učesnika iz 25 zemalja sveta, dodaje se.

Više o događaju možete pronaći OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.