NavMenu

Digitalni pult za beskontaktno merenje temperature i dezinfekciju ruku - Proizvod domaće kompanije Hola Systems jedinstven u svetu (FOTO)

Izvor: Promo Sreda, 29.04.2020. 15:45
Komentari
Podeli
(Foto: Dragan Miljković)
Pult za beskontaktno merenje telesne temperature i dezinfekciju ruku proizvod je kreativne mlade kompanije Hola Systems iz Niša, a nastao je kao deo projekta za suzbijanje efekata pandemije COVID-19, koji je podržao Fond za inovacionu delatnost i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Svrha ovog uređaja, jedinstvenog na globalnom tržištu, jeste prevencija nastanka virusa, kao i suzbijanje širenja. Namenjen je fabrikama, kompanijama, javnim institucijama, zdravstvenim centrima, objektima od značaja, klinikama i objektima sa većim prometom posetilaca. Potpuno je bezbedan, precizan i lak za korišćenje.

Korišćenjem Hola uređaja za kontrolu temperature sa opcijom prepoznavanja lica nijednoj ustanovi, kompaniji ili zdravstvenom centru više neće biti potrebna osoba koja bi to ručno radila i samim tim se izlagala riziku. Kada korisnici završe merenje temperature na Hola uređaju, zapisi se automatski mogu sačuvati u sistemu zbog kasnijih evidencija.

(Foto: Dragan Miljković)

U pult je integrisan beskontaktni uređaj za dezinfekciju ruku sa raspršivačem na bazi alkohola od 70% ili nekih drugih dezinfekcionih sredstava.

- Za samo nekoliko nedelja realizovan je kompletan projekat. U tim za razvoj uključeni su mašinski, elektro inženjeri kao o developeri, dizajneri i montažeri. Aktivnim danonoćnim radom uspeli smo da dobijemo dobre rezultate. Neki sklopovi su realizovani u internim uslovima i nadamo se da ćemo određene komponente uspeti da proizvodimo u firmi i time sebi olakšamo sve eventualne probleme oko uvoza - kažu iz ove kompanije.

Paralelno sa ovim projektom Hola Systems razvija još jedan uređaj sličnih namena sa jednostavnijim sistemom, koji će biti zanimljiv teretanama, fitnes centrima, manjim klinikama, ordinacijama i objektima sa manjim prometom posetilaca.

- Planiramo da nakon ovog projekta stabilizujemo trenutne, unapredimo stare proizvode i okrenemo se novim projektima kao i regionalnom izvozu na Balkan i zemlje Evropske unije - najavljuju.

(Foto: Dragan Miljković)

- Hola Systems je iza slogana "Hola. Sve je pod kontrolom" želela da proizvodom postigne poverenje jer smatramo da će proizvod dati sigurnost svim posetiocima jednog prostora poput: restorana, bioskopa, tržnih centara, fabrika, klinika i drugih poslovnih i javnih objekata - institucija od značaja.

Na sajtu možete naći detaljne informacije od proizvodu: https://hola.rs/hola-termalni-pult-sa-uredjajem-za-dezinfekciju/
Fotogalerija
Hola Termalni pult za dezinfekciju
Komentari
Vaš komentar

Tema u žiži: Korona i biznis

Vidi sve
Pogledajte i ostale tekstove iz ove Teme u žiži

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.