NavMenu

XPG predstavlja DDR4 RGB memorijski modul SPECTRIX D50

Izvor: eKapija+ Sreda, 15.04.2020. 14:23
Komentari
Podeli
SPECTRIX D50 (Foto: ADATA)SPECTRIX D50
ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavlja DDR4 RGB memorijski modul XPG SPECTRIX D50. Dostižući radni takt do 4.800 MHz, uz najveći kapacitet do 32 GB i elegantni geometrijski dizajn, XPG SPECTRIX D50 nudi vrhunske performanse i minimalistički stil, po ukusu igrača i overklokera.

Vatreno brz, a robustan

Izrađen isključivo od najkvalitetnijih čipova i štampanih pločica, XPG D50 nudi ultimativnu stabilnost, pouzdanost i radni takt do 4.800 MHz uz podršku za najnovije platforme proizvođača Intel® i AMD. Kako bi se osigurala zaštita od spoljnjih uticaja i održale impresivne performanse, XPG D50 je opremljen robusnim hladnjakom čiji zid debljine gotovo dva milimetra garantuje dugotrajnost. D50 podržava specifikaciju Intel XMP 2.0 za stabilan overkloking poteškoća i bez potrebe za odlaskom u BIOS.

SPECTRIX D50 (Foto: ADATA)SPECTRIX D50

Elegantan geometrijski stil i RGB osvetljenje

XPG D50 nudi čistu i elegantnu spoljašnost jednostavnih geometrijskih linija kao i trouglastu pločicu sa RGB svetlom koja se savršeno uklapa u ukupan dizajn modula. Uz pomoć aplikacije XPG RGB Sync ili odgovarajućeg softvera većine proizvođača matičnih ploča, korisnici mogu odabrati između tri RGB načina rada – statički, pokretni i kometni. Uz ta tri načina mogu odabrati i način na koji će se osvetljenje sinhronizovati sa pesmom koja trenutno svira na računaru.

Memorijski moduli radnog takta 4.800 MHz i 4.600 MHz kao i kapaciteta 32 GB biće dostupni od maja, a sve ostale varijante dostupne su već od aprila, pri čemu dostupnost može zavisiti od regiona.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Finansije

Kompanija Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus želi da kupi 17% u Addiko banci

Kompanija srpskog biznismena Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus Ltd. želi da kupi manjinski deo u Addiko banci, čije je sedište u Beču, i koja se specijalizovala za "retail" bankarstvo. Kostić nastoji da uveća svoj udeo na bankarskom tržištu Evrope, piše Bloomberg. Agri Europe je tražio da otkupi udeo od oko 17% u Addiko banci preko javne ponude za preuzimanje akcija, pokazuju podaci iz ponude u koju je Bloomberg imao uvid. S druge

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.