NavMenu

Firma Inception nudi besplatno korišćenje svog cloud softvera za upravljanje dokumentima

Izvor: eKapija Četvrtak, 02.04.2020. 11:27
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: ronstik/shutterstock.com)Ilustracija
U cilju promovisanja rada od kuće za zaposlene kojima opis posla to dozvoljava, a koji promoviše Vlada Srbije, firma Inception doo iz Beograda kao pomoć privredi besplatno nudi svoje cloud softversko rešenje za upravljanje dokumentima.

Iz kompanije objašnjavaju da softversko rešenje ARCHILLEUS predstavlja platformu za upravljanje dokumentima koja je uvedena u više od 150 kompanija, kako u državnoj upravi, komunalnim preduzećima, tako i u privredi.

- U sistemu ARCHILLEUS moguće je kreirati elektronsku osnovnu evidenciju (elektronski delovodnik), kao i veliki broj pomoćnih evidencija (skraćeni delovodnici, popisi akata, KUF, KIF...). Sistem podržava i masovnu i pojedinačnu digitalizaciju dokumenta, elektronsko potpisivanje i evidenciju elektronski potpisane dokumentacije sa integracijom zvanične mail adrese koju su privredna društva dužna da registruju u APR-u - kaže Jovan Gruber, direktor komanije Inception.

Prema njegovim rečima, u sistemu ARCHILLEUS moguće je da pravno lice generiše svoju elektronsku arhivu dokumenata, koju će jednostavno učiniti lakše dostupnom, a istovremeno omogućiti sigurnost i bezbednost u smislu prava pristupa nad konkretnim dokumentima.

- Sistem poseduje modul za upravljanje profesionalnim dokument skenerima za masovnu digitalizaciju dokumentacije - napominje Gruber.

Kako do platforme?

Posle jednostavnog popunjavanja kontakt forme na sajtu inception.rs, kontaktiraće vas podrška kompanije radi parametarizacije i prilagođavanja sistema prema vašem poslovanju daljinskim pristupom, a zatim sledi obuka korisnika, takođe daljinskim pristupom. Iz Inceptiona napominju da postavka sistema i obuka korisnika ne traju više od jednog sata.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.