NavMenu

Ko je zadužen za marketinšku kampanju za vakcinaciju protiv virusa gripa A H1N1?

Izvor: eKapija Četvrtak, 31.12.2009. 11:22
Komentari
Podeli

Vakcinacija protiv novog gripa za sve građane Srbije počela je 24. decembra 2009. godine, a prema podacima Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut", do 29. decembra na teritoriji Republike, vakcinisano je 80.019 osoba.

Epidemiolog i član radne grupe za praćenje širenja virusa novog gripa, prim. dr Veljko Đerković, upozorava da se "udarni" talas očekuje početkom nove godine i da je zato imunizacija veoma važna.

Ministarstvo zdravlja pokrenulo je marketinšku kampanju kako bi edukovalo građane o prevenciji i zaštiti od gripa.

Marketinška agencija "McCannErickson" bila je zadužena za izradu i produkciju TV spota, taj posao bio je vredan 2.649.600 dinara, "Beoprint" je bio zadužen za štampanje inspekcijskih zapisnika za potrebe Ministarstva zdravlja – Sektora za lekove i medicinska sredstva, vrednost tog ugovora je 15.300 dinara.

"Ninamedia" je zadužena za dostavljanje dnevnih izveštaja na temu svinjskog gripa, vrednost ugovora je 34.800 bez PDV-a na mesečnom nivou.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.