Izvor: eKapija | Sreda, 01.04.2020.| 12:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvorene prijave za Delta Biznis Inkubator 2020 - Šansa za razvoj biznisa i u vreme krize

(Foto: Delta Holding)
Uprkos izazovnim vremenima, treći po redu online konkurs za Delta Biznis Inkubator biće otvoren do 31. maja za sve zainteresovane timove koji smatraju da imaju ideju vrednu investicije. Prijavljivanje za program moguće je isključivo online, popunjavanjem formulara na sledećem linku: https://deltabiznisinkubator.rs/prijavi-se/

Delta Biznis Inkubator je tromesečni program koji pomaže startapima da razviju i unaprede svoj proizvod ili uslugu, pripreme ga za tržište i predstavljanje investitorima. Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u program, sve vreme tokom trajanja programa imaće Deltinu pomoć, podršku i resurse, a na raspolaganju će im biti i eksterni mentori i partnerske kompanije sa iskustvom u razvoju startapa.

- Ove godine u program uvodimo nekoliko vrlo bitnih novina. Najpre, oblasti budućih startapa nećemo ograničiti samo na oblasti poslovanja Delte kao prethodnih godina. Ideja može biti iz bilo koje oblasti! Takođe, pored Deltinih stručnjaka ove godine ćemo imati i podršku mentora iz partnerskih kompanija i eksternih saradnika sa bogatim iskustvom u razvoju startapa. Oni će programu dati dodatnu vrednost, a timovima pomoći da što bolje sagledaju i unaprede svoj biznis i pripreme se za tržište - rekla je Nadica Milanović, menadžer projekta Delta Biznis Inkubator.

Za Delta Biznis Inkubator se tokom prethodne dve godine prijavilo skoro 240 timova, a 11 je ušlo u program.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.